ריבועי פקאן
ריבועי פקאן עשויים להיות רק המתאבן שאתה מחפש. והוא יספק כ 48 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 77 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אבקת אפייה, סוכר חום, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. וזה די גרוע. נסו ריבועי פאי פקאן, ריבועי פקאן, ו ריבועי פאי פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F. לרסס מחבת 13 על ידי 9 אינץ ' עם שמן צמחי ספריי בישול ואבק עם קמח.
בקערה בינונית, להכות את הביצים עם מקצף. מערבבים את הסוכר החום עד חלקה.
יוצקים לתוך החלק העליון של דוד כפול. מבשלים את התערובת על מים רותחים במשך 20 דקות, ערבוב כל הזמן, עד שהוא מגיע 180 מעלות F.
לנפות את 1 1/2 כוסות קמח, אבקת אפייה, ומלח יחד.
מוסיפים פקאן לתערובת קמח. מערבבים לתוך התערובת המבושלת.
מוסיפים וניל ומערבבים עד בשילוב. (הבלילה תהיה דקה.)
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה ומניחים את המחבת בתנור.
אפשר להתקרר לחלוטין במחבת לפני חיתוך לחתיכות. אחסן פח אטום במקרר.