ריבועי קינוח שמנת אננס-פקאן
מתכון זה מספק 18 מנות. עם 158 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, קוקוס, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. נסו ריבועי קינוח אננס, ריבועי קינוח תפוח-פקאן, ו ריבועי פקאן ואננס (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לשפוך מים רותחים על ג 'לטין; מערבבים כ 2 דקות או עד ג' לטין הוא מומס לחלוטין. מערבבים במיץ אננס. מקררים כ -30 דקות או עד שהתערובת היא סירופ ופשוט מתחיל להתעבות.
בינתיים, ב 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית, לזרוק פירורי קרקר, 1/4 כוס סוכר, קוקוס, פקאן וחמאה מומסת עד מעורבב היטב. שמור תערובת פירור 1/2 כוס לציפוי. לחץ על הנותרים תערובת בתחתית צלחת.
בקערה בינונית, לנצח גבינת שמנת, שמנת חמוצה וסוכר כוס 1/4 עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה; להפריש.
מקציפים תערובת ג ' לטין עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד קצף; להכות על מהירות גבוהה עד אור ורך (תערובת ייראה כמו לבנים ביצה מוכה). מקציפים בתערובת גבינת שמנת רק עד מעורב. מערבבים בעדינות באננס (עם מיץ).
יוצקים לתוך צלחת מצופה קרום; החלק העליון.
מפזרים שמורות תערובת פירור 1/2 כוס מעל. מקררים כ 4 שעות או עד סט. עבור 18 מנות, לחתוך 6 שורות על ידי 3 שורות.