ריבועי שקדים II
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל שקדים ריבועים II. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 172 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תמצית שקדים, סוכר, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 19%. מתכונים דומים: ריבועי שקדים II, ריבועי תאנה ושקד, ו ריבועי אפרסק שקדים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
קרם חמאה בקערת ערבוב גדולה; בהדרגה להוסיף סוכר, להכות עד אור ורך.
מוסיפים חלמון ביצה (מילואים לבן ביצה), ממרח שקדים, טעם; לנצח עד מעורבב היטב. מערבבים בקמח.
תערובת להפיץ בתבנית אפייה 13 x 9 x 2 אינץ'. לנצח ביצה לבן (בטמפרטורת החדר) עד קצף; מברשת על פני השטח כולו של בצק, ומפזרים שקדים.
אופים במשך 35 דקות או עד השחמה קלה. מגניב ביסודיות, לחתוך לתוך ריבועים 2 אינץ'. לאחסן במיכלים אטומים.