ריבס & ג'לי פודינג
אם יש לך על 40 דקות כדי לבלות במטבח, ריבס & ג'לי פודינג עשוי להיות עצום ללא גלוטן מתכון לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 776 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד טוב כמו תבלין יקר למדי. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש קצת שמן חמניות, תרמיל וניל, חלמונים, עלי ג'לטין. וזה טוב. חמאת בוטנים מזוגגת וסופגניות ג'לי...עם ריבת תות-ריבס צ' יה, ריבס ופודינג, ו ריבס ג'לי דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מאוד קל גריז עובש ג ' לי 1 ליטר עם שמן, ולאחר מכן להפוך את שכבת ריבס.
שים את ריבס ואת סוכר גלגלית במחבת עם 250 מ " ל מים, לכסות עם מכסה ומבשלים במשך 5-8 דקות עד ריבס הוא ממש רך, ואז להסיר מן החום.
שים את הג ' לטין בקערה קטנה של מים קרים מאוד כדי לרכך.
קו מסננת גדולה עם מוסלין או מטלית J, מניחים מעל קערה ויוצקים את הנוזל ריבס, ואז לעזוב לטפטף דרך. לאחר כל הנוזל טפטף דרך, להחזיר את המיץ למחבת על חום נמוך. אם מיץ הריבס שלך הוא לא ורוד מאוד, אתה יכול להוסיף טיפה של צביעת מזון. לאחר רך, להסיר את הג 'לטין מן המים לסחוט כל עודף, ולאחר מכן להוסיף את מיץ ריבס חם, ערבוב עד הג' לטין מתמוסס.
יוצקים חצי נוזל ריבס לתוך עובש הג ' לי שלך ולשים במקרר להגדיר עבור 3 שעות. השאר את מיץ ריבס הנותרים בטמפרטורת החדר.
בינתיים, לעשות את שכבת רפרפת.
שים את החלב, קרם, ו וניל תרמיל זרעים במחבת, חום בעדינות עד רק רותח, ואז להסיר מן החום. משרים את הג ' לטין בקערה של מים קרים מאוד. בקערה גדולה, לטאטא את הסוכר, חלמונים ביצה אבקת פודינג עד חלקה וחיוורת.
יוצקים מעל חלב מחומם, מקציפים לשלב.
יוצקים את התערובת החמה לתוך המחבת וחום בעדינות עד מעובה מעט, ולאחר מכן להסיר מהחום.
הסר את עלי הג ' לטין מהמים, לסחוט כל נוזל עודף, להוסיף את פודינג ומערבבים היטב. השאר לקרר.
לאחר השכבה הראשונה של ג ' לי יש להגדיר, לשפוך מעל מחצית שכבת פודינג מקורר. צמרמורת במשך 3 שעות נוספות.
חזור על התהליך עם הג ' לי שנותר, וודא שכל שכבה מוגדרת היטב לפני שאתה מוסיף את הבא. אם הג 'לי מתחיל להגדיר בטמפרטורת החדר, אתה יכול לחמם אותו בעדינות על הכיריים רק לוודא שזה לא לרתוח, כמו זה יעצור את הג' לטין מן ההגדרה. לאחר הג 'לי היה זמן ההגדרה הכולל שלה, להקל את הקצוות משם עם האצבעות שלך, ואז להפוך על צלחת (ייתכן שיהיה עליך לתת קצת נענוע כדי לנתק את הג' לי) ולשרת.