קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות7
דיאטותללא גלוטן
אירועיםאביב
מגזין

ריבס & ג'לי פודינג

ריבס & ג'לי פודינג
אם יש לך על 40 דקות כדי לבלות במטבח, ריבס & ג'לי פודינג עשוי להיות עצום ללא גלוטן מתכון לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 776 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד טוב כמו תבלין יקר למדי. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש קצת שמן חמניות, תרמיל וניל, חלמונים, עלי ג'לטין. וזה טוב. חמאת בוטנים מזוגגת וסופגניות ג'לי...עם ריבת תות-ריבס צ' יה, ריבס ופודינג, ו ריבס ג'לי דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מאוד קל גריז עובש ג ' לי 1 ליטר עם שמן, ולאחר מכן להפוך את שכבת ריבס.
מרכיבים שתצטרך
ריבס טרי, ועוד לקישוטריבס טרי, ועוד לקישוט
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
שים את ריבס ואת סוכר גלגלית במחבת עם 250 מ " ל מים, לכסות עם מכסה ומבשלים במשך 5-8 דקות עד ריבס הוא ממש רך, ואז להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
גלגלית סוכרגלגלית סוכר
ריבס טרי, ועוד לקישוטריבס טרי, ועוד לקישוט
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
שים את הג ' לטין בקערה קטנה של מים קרים מאוד כדי לרכך.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
קו מסננת גדולה עם מוסלין או מטלית J, מניחים מעל קערה ויוצקים את הנוזל ריבס, ואז לעזוב לטפטף דרך. לאחר כל הנוזל טפטף דרך, להחזיר את המיץ למחבת על חום נמוך. אם מיץ הריבס שלך הוא לא ורוד מאוד, אתה יכול להוסיף טיפה של צביעת מזון. לאחר רך, להסיר את הג 'לטין מן המים לסחוט כל עודף, ולאחר מכן להוסיף את מיץ ריבס חם, ערבוב עד הג' לטין מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
ריבס טרי, ועוד לקישוטריבס טרי, ועוד לקישוט
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
יוצקים חצי נוזל ריבס לתוך עובש הג ' לי שלך ולשים במקרר להגדיר עבור 3 שעות. השאר את מיץ ריבס הנותרים בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
ריבס טרי, ועוד לקישוטריבס טרי, ועוד לקישוט
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
6
בינתיים, לעשות את שכבת רפרפת.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
7
שים את החלב, קרם, ו וניל תרמיל זרעים במחבת, חום בעדינות עד רק רותח, ואז להסיר מן החום. משרים את הג ' לטין בקערה של מים קרים מאוד. בקערה גדולה, לטאטא את הסוכר, חלמונים ביצה אבקת פודינג עד חלקה וחיוורת.
מרכיבים שתצטרך
אבקת פודינגאבקת פודינג
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
זנים של פטריותזנים של פטריות
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
יוצקים מעל חלב מחומם, מקציפים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
יוצקים את התערובת החמה לתוך המחבת וחום בעדינות עד מעובה מעט, ולאחר מכן להסיר מהחום.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
הסר את עלי הג ' לטין מהמים, לסחוט כל נוזל עודף, להוסיף את פודינג ומערבבים היטב. השאר לקרר.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
11
לאחר השכבה הראשונה של ג ' לי יש להגדיר, לשפוך מעל מחצית שכבת פודינג מקורר. צמרמורת במשך 3 שעות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
12
חזור על התהליך עם הג ' לי שנותר, וודא שכל שכבה מוגדרת היטב לפני שאתה מוסיף את הבא. אם הג 'לי מתחיל להגדיר בטמפרטורת החדר, אתה יכול לחמם אותו בעדינות על הכיריים רק לוודא שזה לא לרתוח, כמו זה יעצור את הג' לטין מן ההגדרה. לאחר הג 'לי היה זמן ההגדרה הכולל שלה, להקל את הקצוות משם עם האצבעות שלך, ואז להפוך על צלחת (ייתכן שיהיה עליך לתת קצת נענוע כדי לנתק את הג' לי) ולשרת.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')