קושימומחה
מוכן ב1 ש, 37 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםאביב
מגזין

ריבס דביק & פודינג ספוג תות

ריבס דביק & פודינג ספוג תות
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זה עובד טוב כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 27%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פודינג ספוג ריבס, עוגת פודינג תות ריבס, ו ריבס מדהים-פודינג תות.

הוראות

1
חמאה קלה אגן פודינג 1.2 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
2
מערבבים את ריבס, סוכר 2 כפית מים בקערה קטנה חסינת חום. כיסוי עם סרט נצמד ומיקרוגל על גבוה במשך 1-1 דקות, עד ריבס הוא רק מתחיל לרכך. (לחלופין, לבשל 5 דקות בסיר קטן, עד הסוכר מומס ואת הריבס מתרכך מעט.)
מרכיבים שתצטרך
ריבס טרי, ועוד לקישוטריבס טרי, ועוד לקישוט
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מסננים ריבס, שמירה על המיצים, ולאחר מכן לערבב את ריבס עם 4 כפות של תותים לחסוך. כפית לתוך אגן הפודינג.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ריבס טרי, ועוד לקישוטריבס טרי, ועוד לקישוט
4
שים את כל המרכיבים ספוג בקערה גדולה, ואז להכות עם מקציף חשמלי במשך 1 דקות עד אור שמנת. כף לתוך האגן, דואג לא לעקור את ריבס, ואז להחליק את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
ריבס טרי, ועוד לקישוטריבס טרי, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
להניח גיליון גדול של גדולגגון על גבי חתיכת נייר באותו גודל. חמאה הנייר, קפלים באמצע ולכסות את הפודינג. לקשור בחוזקה עם חוט תחת שפת האגן, ולאחר מכן לקצץ, צובט נייר סביב הנייר כדי להפוך אותו אטום למים.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6
מניחים את הפודינג בסיר גדול על צלחת הפוכה.
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
יוצקים מים רקים עד חצי הדרך במעלה האגן, מכסים, ואז קיטור במשך 1 שעות. בדוק את מפלס המים כל 30 דקות בערך ולמעלה אם אתה צריך. כדי לבדוק מתי הפודינג מוכן, לפתוח ולהכניס שיפוד לתוך הספוג. זה צריך לצאת נקי ללא שמץ של תערובת גלם.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
8
רגע לפני ההגשה, מיצי ריבס שמורים בחום עם שאר לחסוך בסיר קטן או במיקרוגל עד מבעבע. כבה את הפוד, טפטף את הרוטב החריף מעל וליהנות עם פודינג. כדי להתקדם, להשאיר את הפוד באגן שלה כדי להתקרר, ואז להתאושש להתקרר. קיטור במשך 20 דקות, או להתהפך על צלחת חסינת חום ומיקרוגל על גבוה במשך 5-10 דקות כדי להתחמם דרך.
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ריבס טרי, ועוד לקישוטריבס טרי, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1
מחממים את התנור ל 180c/מאוורר 160c / גז 4 ומרתיחים את הקומקום. מחלקים את ציפוי ריבס בין 6 משומן קל 200ml תבניות dariole, ולאחר מכן העליון עם תערובת ספוג. להחליק על פני השטח ו רופף לכסות כל פודינג עם כמה נייר חמאה, התכרבלות סביב הצדדים כדי לתת את חדר הספוג לעלות.
מרכיבים שתצטרך
ריבס טרי, ועוד לקישוטריבס טרי, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים את הפודינג במגש צלייה עמוק ושופכים מים רותחים מהקומקום עד אמצע הצדדים של תבניות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
3
אופים במשך 25-35 דקות עד הספוג עלה ושיפוד מוכנס יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
4
מגישים עם תוספת ריבס וסירופ תות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ריבס טרי, ועוד לקישוטריבס טרי, ועוד לקישוט
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לפודינג. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.