ריבס דביק & פודינג ספוג תות
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זה עובד טוב כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 27%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פודינג ספוג ריבס, עוגת פודינג תות ריבס, ו ריבס מדהים-פודינג תות.
הוראות
חמאה קלה אגן פודינג 1.2 ליטר.
מערבבים את ריבס, סוכר 2 כפית מים בקערה קטנה חסינת חום. כיסוי עם סרט נצמד ומיקרוגל על גבוה במשך 1-1 דקות, עד ריבס הוא רק מתחיל לרכך. (לחלופין, לבשל 5 דקות בסיר קטן, עד הסוכר מומס ואת הריבס מתרכך מעט.)
מסננים ריבס, שמירה על המיצים, ולאחר מכן לערבב את ריבס עם 4 כפות של תותים לחסוך. כפית לתוך אגן הפודינג.
שים את כל המרכיבים ספוג בקערה גדולה, ואז להכות עם מקציף חשמלי במשך 1 דקות עד אור שמנת. כף לתוך האגן, דואג לא לעקור את ריבס, ואז להחליק את החלק העליון.
להניח גיליון גדול של גדולגגון על גבי חתיכת נייר באותו גודל. חמאה הנייר, קפלים באמצע ולכסות את הפודינג. לקשור בחוזקה עם חוט תחת שפת האגן, ולאחר מכן לקצץ, צובט נייר סביב הנייר כדי להפוך אותו אטום למים.
מניחים את הפודינג בסיר גדול על צלחת הפוכה.
יוצקים מים רקים עד חצי הדרך במעלה האגן, מכסים, ואז קיטור במשך 1 שעות. בדוק את מפלס המים כל 30 דקות בערך ולמעלה אם אתה צריך. כדי לבדוק מתי הפודינג מוכן, לפתוח ולהכניס שיפוד לתוך הספוג. זה צריך לצאת נקי ללא שמץ של תערובת גלם.
רגע לפני ההגשה, מיצי ריבס שמורים בחום עם שאר לחסוך בסיר קטן או במיקרוגל עד מבעבע. כבה את הפוד, טפטף את הרוטב החריף מעל וליהנות עם פודינג. כדי להתקדם, להשאיר את הפוד באגן שלה כדי להתקרר, ואז להתאושש להתקרר. קיטור במשך 20 דקות, או להתהפך על צלחת חסינת חום ומיקרוגל על גבוה במשך 5-10 דקות כדי להתחמם דרך.
מחממים את התנור ל 180c/מאוורר 160c / גז 4 ומרתיחים את הקומקום. מחלקים את ציפוי ריבס בין 6 משומן קל 200ml תבניות dariole, ולאחר מכן העליון עם תערובת ספוג. להחליק על פני השטח ו רופף לכסות כל פודינג עם כמה נייר חמאה, התכרבלות סביב הצדדים כדי לתת את חדר הספוג לעלות.
מניחים את הפודינג במגש צלייה עמוק ושופכים מים רותחים מהקומקום עד אמצע הצדדים של תבניות.
אופים במשך 25-35 דקות עד הספוג עלה ושיפוד מוכנס יוצא נקי.
מגישים עם תוספת ריבס וסירופ תות.