קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםאביב
מגזין

ריבס ופודינג די סופלה

ריבס ופודינג די סופלה
ריבס פודינג די סופלה דורש סביב 35 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-6 ומחירו 79 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 160 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו קמח, ריבס, חלמון ביצה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך עצום כף ציון של 18%. מתכונים דומים: ריבס ופודינג די סופל, סופלה שוקולד כפול עם רוטב פודינג וניל, ו סופלה שוקולד מריר, עם רוטב פודינג ארל גריי.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס ומכניסים לתבנית אפייה לחימום.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מכניסים את הריבס לסיר עם 1/3 כוס הסוכר. שים מכסה על התבנית ומבשלים בעדינות כ -10 דקות, עד שהרברב רך. לשים בצד ולהשאיר להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
השג לעצמך 6 מנות רמקין ושפשף את החלק הפנימי שלהן בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
4
מכניסים את עוגיות הג ' ינג ' רנאפ לשקית כריך, קושרים קשר בחלקו העליון ומנפצים את העוגיות בעזרת מערוך או בתחתית התבנית ליצירת פירורים עדינים למדי. אבק את החלק הפנימי של הרמקינס החמאה עם העוגיות המרוסקות, ואז נענע את כל הפירורים העודפים ושמור אותם למועד מאוחר יותר. (אתה יכול להכניס את הכלים למקרר בשלב זה עד שאתה מוכן להרכיב את הסופלה שלך.)
מרכיבים שתצטרך
עוגיות Gingersnapעוגיות Gingersnap
גליל פירותגליל פירות
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
טפטפו כף מהרברב המבושל שהתקרר לכל צלחת רמקין.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
מערבבים את שארית הריבס עם הרפרפת, החלמון והקמח. בקערה גדולה ונקייה, בעזרת מערבל חשמלי, מקציפים את החלבונים עם קורט מלח עד לקבלת פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מוסיפים את 2 כפות הסוכר הנותרות ומקציפים במהירות גבוהה עד שהלבנים נוקשים מאוד - זה אמור לקחת כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
עובדים בעדינות, מקפלים 2 כפות מחלבוני הביצה הנוקשים לתערובת הריבס. עצה זו לתוך הקערה המכילה את החלבונים הנותרים ביצה לקפל יחד בזהירות רבה. מחלקים את התערובת בין הרמקינס ומיישרים את החלקים העליונים. נגב את שולי הכלים נקיים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מוציאים את נייר האפייה החם מהתנור ומניחים עליו את הרמקינס. מכניסים לתנור שחומם מראש ואופים 18 עד 20 דקות, או עד שהסופלות בצבע זהוב מקסים ועלו יפה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
10
מגישים מיד, מפזרים את שאריות הג ' ינג ' רפ פירורים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובהעוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובה
11
"ההסכם שלנו עם המפיקים של "ג' יימי בבית" רק לאפשר לנו לעשות 2 מתכונים לכל פרק זמין באינטרנט. רשת המזון מתחרטת על אי הנוחות לצופים שלנו foodnetwork.com משתמשים"