ריבת עוגת גזר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל ריבה עוגת גזר. מנה אחת מכילה 88 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 70 . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור פסחא. 1418 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך צימוקים, מיץ לימון, אגוזי מלך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו עוגת גזר עם מיץ גזר, ריבת אפרסק ריבס, ו בייקון וריבת ויסקי (מתכונים דומים).
הוראות
אם אתה הולך לשמר, להכין צנצנות ומכסים: מקום 7 צנצנות חצי ליטר על מתלה בסיר גדול.
מוסיפים מספיק מים כדי לכסות צנצנות, ומביאים לרתיחה על חום גבוה. מרתיחים במשך 10 דקות, ולאחר מכן לכבות את החום ולאפשר לצנצנות לנוח במים החמים. בינתיים, לשים להקות ועפעפיים בסיר קטן לכסות עם מים.
חום מעל חום בינוני עד שהמים רותחים, ואז להסיר מחבת מחום ולאפשר להקות ועפעפיים לנוח במים חמים עד מוכן לשימוש.
מערבבים גזר, תפוחים, אננס, מיץ לימון, קינמון, אגוז מוסקט, וציפורן בסיר גדול, כבד. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב כל הזמן. להפחית את החום לרתוח, לכסות, לבשל 20 דקות, ערבוב מדי פעם. בינתיים, צימוקים דופק במעבד מזון עד קצוץ דק. תניח בצד.
לאחר 20 דקות, להסיר סיר מחום ומערבבים בפקטין עד מומס. מערבבים בצימוקים, לשבור גושים עם כף. החזירו את הסיר לחום והביאו לרתיחה.
מוסיפים סוכר בבת אחת וחוזרים לרתיחה, תוך ערבוב מתמיד.
מוסיפים חמאה ומרתיחים חזק במשך דקה אחת.
הסר סיר מחום, לרפרף כל קצף, ומערבבים אגוזי מלך.
מצקת לשמר חם לתוך צנצנות מעוקרים חם, עוזב 1/4 אינץ ' headspace. נגב את הקצוות של צנצנות, לכסות עם מכסים, ואת הרצועות בורג על עד בקושי חזק.
מניחים צנצנות על מתלה בסיר ומכסים לחלוטין עם מים. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להרתיח במשך 10 דקות. כבה חום, לחשוף סיר, ולאפשר צנצנות לנוח במים במשך חמש דקות.
הסר צנצנות מן הסיר ולאפשר להם לנוח ללא הפרעה על השיש במשך שש שעות או לילה.