ריבת תאנים CERTO®
צריך ללא גלוטן, מזון ידידותי, תבלין צמחוני? ריבת תאנה certoâ® יכול להיות מתכון עצום לנסות. והוא יספק כ 128 מנות. מנה זו מכילה סביב 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 47 קלוריות. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-45 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, מים, פקטין פירות, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו ריבה תאנה Flatbread עם שום קלוי, ריבת פטל שחור certoâ® , ו ריבת אגוז חמוציות CERTO® (מתכונים דומים).
הוראות
להביא מבשלים מים רותחים, חצי מלא עם מים, כדי להרתיח. לשטוף צנצנות ורצועות בורג במי סבון חמים; לשטוף עם מים חמים.
יוצקים מים רותחים על מכסים שטוחים בסיר את החום.
בואו לעמוד במים חמים עד מוכן לשימוש.
צנצנות ניקוז הרבה לפני מילוי.
קצות גזע לקצץ מתאנים. קוצצים דק או לטחון פירות. למדוד בדיוק 4 כוסות מוכן פירות לתוך 6-או 8-qt. סיר.
מוסיפים מיץ לימון ומים; מערבבים עד מעורבב היטב.
מערבבים סוכר לתוך פירות מוכנים בסיר.
מוסיפים חמאה להקצפה מופחתת. מביאים תערובת לרתיחה מתגלגלת מלאה (לרתיחה שלא מפסיקה לבעבע כאשר עוררו) על חום גבוה, ערבוב כל הזמן. מערבבים בפקטין. חזור לרתיחה מתגלגלת מלאה ומרתיחים 1 דקות., ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום. תרפרף כל קצף עם כפית מתכת.
מצקת מיד לתוך צנצנות מוכנות, מילוי בתוך 1/4 אינץ ' של צמרות. לנגב חישוקי צנצנת וחוטים. מכסים בשני חלקים. בורג להקות בחוזקה.
מניחים צנצנות על מתלה גבוה בקנר. מתלה תחתון לתוך קנר. (מים חייבים לכסות צנצנות על ידי 1 עד 2 אינץ'.
מוסיפים מים רותחים, במידת הצורך.) לכסות; להביא מים לרתיחה עדינה. תהליך 10 דקות.
הסר צנצנות ומניח זקוף על מגבת להתקרר לחלוטין. לאחר צנצנות מגניב, לבדוק חותמות על ידי לחיצה על אמצע של מכסים עם אצבע. (אם עפעפיים קמים בחזרה, מכסים אינם אטומים קירור הכרחי.)