קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות128
ציון בריאות0
מגזין

ריבת תאנים CERTO®

ריבת תאנים CERTO®
צריך ללא גלוטן, מזון ידידותי, תבלין צמחוני? ריבת תאנה certoâ® יכול להיות מתכון עצום לנסות. והוא יספק כ 128 מנות. מנה זו מכילה סביב 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 47 קלוריות. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-45 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, מים, פקטין פירות, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו ריבה תאנה Flatbread עם שום קלוי, ריבת פטל שחור certoâ® , ו ריבת אגוז חמוציות CERTO® (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא מבשלים מים רותחים, חצי מלא עם מים, כדי להרתיח. לשטוף צנצנות ורצועות בורג במי סבון חמים; לשטוף עם מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
2
יוצקים מים רותחים על מכסים שטוחים בסיר את החום.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
בואו לעמוד במים חמים עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
4
צנצנות ניקוז הרבה לפני מילוי.
5
קצות גזע לקצץ מתאנים. קוצצים דק או לטחון פירות. למדוד בדיוק 4 כוסות מוכן פירות לתוך 6-או 8-qt. סיר.
מרכיבים שתצטרך
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מוסיפים מיץ לימון ומים; מערבבים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
כובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאודכובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאוד
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
7
מערבבים סוכר לתוך פירות מוכנים בסיר.
מרכיבים שתצטרך
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
מוסיפים חמאה להקצפה מופחתת. מביאים תערובת לרתיחה מתגלגלת מלאה (לרתיחה שלא מפסיקה לבעבע כאשר עוררו) על חום גבוה, ערבוב כל הזמן. מערבבים בפקטין. חזור לרתיחה מתגלגלת מלאה ומרתיחים 1 דקות., ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
פקטיןפקטין
9
הסר מהחום. תרפרף כל קצף עם כפית מתכת.
10
מצקת מיד לתוך צנצנות מוכנות, מילוי בתוך 1/4 אינץ ' של צמרות. לנגב חישוקי צנצנת וחוטים. מכסים בשני חלקים. בורג להקות בחוזקה.
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
11
מניחים צנצנות על מתלה גבוה בקנר. מתלה תחתון לתוך קנר. (מים חייבים לכסות צנצנות על ידי 1 עד 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
12
מוסיפים מים רותחים, במידת הצורך.) לכסות; להביא מים לרתיחה עדינה. תהליך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
13
הסר צנצנות ומניח זקוף על מגבת להתקרר לחלוטין. לאחר צנצנות מגניב, לבדוק חותמות על ידי לחיצה על אמצע של מכסים עם אצבע. (אם עפעפיים קמים בחזרה, מכסים אינם אטומים קירור הכרחי.)