ריבת תות-ריבס
ריבת תות-ריבס היא ללא גלוטן, ידידותי לפודמפה וצמחוני ומספק כ 120 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 0 גרם חלבון, 0 גרם שומן, ובסך הכל 70 קלוריות. המתכון הזה מכסה 0% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם צנצנות שימורים של חצי ליטר, מיץ לימון, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד הכי טוב כמו תבלין, והוא נעשה סביב 2 שעות ו 40 דקות. 296 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 9%. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין לתקן). נסו ריבת אפרסק ריבס, קיץ אהבה: מהיר תות סנגריה ריבה, ו עוגת יוגורט ריבס תות עם רוטב רום ריבס תות עבור מתכונים דומים.
הוראות
מניחים ריבס, תותים, מיץ לימון, פקטין פירות וחמאה לקומקום גדול על אש בינונית. (חמאה היא אופציונלית אך עוזרת למנוע מהריבה להיות מוקצפת מדי). מערבבים את תערובת הפירות כדי לעזור למיץ להתחיל להיווצר, ומוסיפים סוכר, בערך 1 כוס בכל פעם, תוך ערבוב מתמיד עד להמסת הסוכר והמיץ מתחיל להתבשל. הפעל את החום עד בינוני גבוה, להביא את התערובת לרתיחה מתגלגל מלא, ומבשלים ומערבבים במשך 1 דקה. הסר את כל הקצף שנוצר.
עקרו את הצנצנות והמכסים במים רותחים למשך 5 דקות לפחות. בעזרת משפך ג 'לי ומצקת מרק, אורזים את הריבה לצנצנות החמות והמעוקרות וממלאים את הצנצנות עד 1/4 אינץ' מהחלק העליון. הפעל סכין או מרית דקה סביב החלק הפנימי של הצנצנות לאחר מילוין כדי להסיר בועות אוויר. נגב את שולי הצנצנות במגבת נייר לחה כדי להסיר שאריות מזון. למעלה עם מכסים, בורג על הטבעות.
מניחים מתלה בתחתית סיר גדול וממלאים באמצע הדרך במים. מביאים לרתיחה על אש גבוהה, ואז מורידים בזהירות את הצנצנות לסיר בעזרת מחזיק. השאירו רווח של 2 אינץ ' בין הצנצנות.
יוצקים עוד מים רותחים במידת הצורך עד שמפלס המים יהיה לפחות 1 אינץ ' מעל צמרות הצנצנות. מביאים את המים לרתיחה מלאה, מכסים את הסיר ומעבדים למשך 5 דקות.
מוציאים את הצנצנות מהסיר ומניחים על משטח מכוסה בד או עץ, במרחק של כמה סנטימטרים זה מזה, עד להתקררות. כדי לעזור לריבה להתייצב, אין להזיז או לגעת בצנצנות עד להתקררות. לאחר שהתקרר, לחץ על החלק העליון של כל מכסה באצבע, וודא שהאטם הדוק (המכסה אינו זז למעלה או למטה כלל). אחסן באזור קריר וחשוך.