ריגטוני הכל פאנה
Rigatoni alla Pana עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 657 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא שמנת כבדה, גבינת פרמג'יאנו-רג' יאנו, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. מתכונים דומים: קל שמנת פרמזן Rigatoni (Rigatoni Alla Pana), Rigatoni alla Pana, ו Rigatoni Treviso Con Panna, E Salsiccia.
הוראות
מבשלים את הריגטוני בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, ערבוב מדי פעם, עד אל דנטה; לנקז ולחזור לסיר.
בינתיים, לחמם את השמנת בסיר קטן על אש נמוכה.
מוסיפים את החמאה לריגטוני וזורקים היטב, מוסיפים את השמנת והגבינה וזורקים למעיל. מתבלים במלח ופלפל, מעבירים לקערה מחוממת ומגישים.