ריגטוני עם גבינה ונקניק איטלקי
המתכון Rigatoni עם גבינה ונקניק איטלקי יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 476 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך שיני שום, רוטב מרינרה, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: ריגטוני עם גבינה ונקניק איטלקי, נקניק איטלקי אפוי וריגטוני, ו Rigatoni עם נקניק: איטלקי קל.
הוראות
לבשל rigatoni בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רק רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם.
בינתיים, broiler preheat. מבשלים נקניק בסיר גדול כבד מעל חום בינוני גבוה עד שכבר לא ורוד, ערבוב לעתים קרובות פירוק עם גב כף עץ.
להוסיף שום ו sauté עד רך, על 2 דקות.
מסננים את השמן העודף ומחזירים את הסיר לחום בינוני-גבוה. מערבבים ברוטב מרינרה ופלפל אדום מרוסק, ואז פסטה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מחלקים פסטה בין ארבע מנות סופלה 1 1/4 כוס או פודינג כוסות.
מפזרים מוצרלה ופרמזן מעל.
מניחים ברוילר עד גבינה נמסה ומתחיל חום, צופה מקרוב כדי למנוע שריפה, על 1 1/2 דקות.
מפזרים ריגטוני עם פטרוזיליה, טפטוף עם שמן זית, ומגישים.