ריגטוני פלורנטין
ניתן להכין את המתכון ריגטוני פלורנטין בסביבות 45 דקות. מתכון זה מכין 8 מנות עם 633 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 37 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-25 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם רוטב ספגטי, גבינת מוצרלה, פסטה ריגטוני ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 79%, וזה טוב. מתכונים דומים: ריגטוני פלורנטין, תבשיל ריגטוני, גבינה ואפונה (פסטיצ'יו די ריגטוני ואפיסלי), ו ריגטוני פרמזן קרמי קל (ריגטוני אללה פנה).
הוראות
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות.
מוסיפים פסטה ומבשלים 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; מסננים ושומרים.
במחבת גדולה מחממים שמן על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים עוף ומקפיצים עד לבישול וכבר לא ורוד בפנים.
מוסיפים שום למחבת; מטגנים עד להזהבה.
מוסיפים למחבת רוטב שמנת וספגטי; מבשלים על אש בינונית במשך 10 עד 15 דקות או עד שהרוטב מסמיך.
מוסיפים עוף מבושל ותרד ומבשלים עד שהתרד מצטמצם. ואז מוסיפים ריגטוני; זורקים עם גבינה ומגישים.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
עוגיית פלורנטין עובדת ממש טוב עם שמנת שרי, מדיירה ופרוסקו. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "