ריגי עוף
עוף ריגיס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 458 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 54 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל דובדבן כבוש בבקבוקים, מכרזי עוף, עגבניות משומרות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי לנצל את שרי יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם וחמאה כמו קינוח. מתכונים דומים: ריגי עוף, ריגי עוף בסיר אחד, ו ריגי עוף שמנת.
הוראות
חותכים פלפלים לשניים לאורכם; השלך זרעים וקרומים.
מניחים חצאי פלפל, דפנות העור כלפי מעלה, על תבנית מרופדת בנייר כסף; משטחים ביד. לצלות 15 דקות או עד מושחר.
מניחים בשקית ניילון עם רוכסן כבד; שקית חותם.
תן לעמוד 10 דקות. מקלפים וחותכים לרצועות.
מחממים תנור הולנדי בן 6 ליטר על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים 1 כף שמן זית למחבת; מערבולת לציפוי.
מוסיפים עוף למחבת; מבשלים 6 דקות, הופכים לחום מכל הצדדים.
מוסיפים 1 כף שמן זית למחבת.
מוסיפים בצל ו -4 המרכיבים הבאים (דרך שום). מבשלים על אש בינונית 4 דקות או עד שהירקות רכים, תוך ערבוב מדי פעם.
מוסיפים שרי למחבת; מבשלים עד שהנוזל מתאדה, מגרדים את התבנית כדי לשחרר חתיכות שחומות. מערבבים פנימה עגבניות, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה; מנמיכים את האש ומבשלים, ללא כיסוי, 20 דקות, תוך ערבוב מדי פעם. בזמן שהרוטב מתבשל, מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה, תוך השמטת מלח ושומן; מסננים.
מוסיפים לתערובת העגבניות פלפל קלוי, עוף, ואם רוצים, זיתים. מביאים לרתיחה. מערבבים שמנת; מבשלים 2 דקות או סתם עד לחימום יסודי, תוך ערבוב מדי פעם.
מוסיפים פסטה, זורקים היטב.