ריזוטו בולגור עם שום קלוי ודלעת חמאה
ריזוטו בולגור עם שום קלוי ודלעת חמאה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 253 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מים, גבינת פרמג'יאנו-רג' יאנו, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. מתכונים דומים: סלט חיטה בולגור סתווי עם דלורית קלויה, אגוזי מלך וגבינת עיזים, ריזוטו סקווש חמאה צלוי, ו ריזוטו סקווש חמאה צלוי.
הוראות
מערבבים סקווש ושום במחבת קלייה רדודה.
טפטוף עם 2 כפיות שמן, זורק בעדינות מעיל.
אופים ב 400 במשך 20 דקות או עד סקווש הוא רך, ערבוב פעם אחת.
בואו מגניב 10 דקות. לקלף שום; קוצצים. השליכו עורות.
מערבבים מים ומלח בסיר בינוני, ומביאים לרתיחה (לא מרתיחים). שמור על חום נמוך.
מחממים 2 כפיות שמן במחבת חתוכה בינונית על חום בינוני.
להוסיף bulgur; לבשל 2 דקות, ערבוב כל הזמן.
להוסיף יין; לבשל 2 דקות או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב כל הזמן.
הוסף מים מלוחים חמים, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב לעתים קרובות עד כל חלק של מים מלוחים חמים נספג לפני הוספת הבא (כ 27 דקות בסך הכל). מערבבים בסקווש ושום; מבשלים 3 דקות או עד מחומם היטב.
הסר מהחום; מערבבים פטרוזיליה ומרווה.