ריזוטו בצל
ריזוטו בצל עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 458 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך יין, אספרגוס, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ריזוטו בצל מתוק, קרמל-ריזוטו בצל עם בייקון, ו בצל, כרישה וריזוטו פארם (מתכונים דומים).
הוראות
הצמד את הקצוות הקשים של אספרגוס; לחתוך לחתיכות 2 אינץ'. תניח בצד.
בצל מטוגן, שום ומלח בשמן חם בתנור הולנדי עד למכרז.
להוסיף אורז; לבשל, ערבוב כל הזמן, 2 דקות. להפחית את החום בינוני; להוסיף 1 מרק כוס. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הנוזל נספג.
חזור על הנוהל עם מרק שנותר, 1 כוס בכל פעם. (זמן הבישול הוא כ -30 דקות.)
מוסיפים אספרגוס ויין; מבשלים, מערבבים בעדינות, עד שנוזל נספג. מערבבים בגבינה, מגישים מיד.