קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

ריזוטו דלעת

ריזוטו דלעת
גשו לסופר וקנו דלעת-לאחר קילוף וגירוד את הזרעים, מלאי ירקות, אורז ריזוטו, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. עם כפית ציון 77% המנה הזאת טובה. ריזוטו ברווז ודלעת עם זרעי דלעת מתובלים, ריזוטו דלעת, ו ריזוטו דלעת דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חותכים את הדלעת או סקווש לקוביות 1.5 ס " מ (ילדים - לבקש עזרה אם חלקלק שלה). שים את זה על מגש אפייה, טפטוף על קצת שמן, ואז לצלות במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
סכין קילוףסכין קילוף
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
בזמן שהדלעת נצלית, אתה יכול להכין את הריזוטו.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
4
שים את השום בשקית סנדוויץ', ואז bash בקלילות עם מערוך עד כתוש שלה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
5
חותכים את בצל האביב עם המספריים שלך.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
6
חום 1 כף שמן עם החמאה במחבת שלך על חום בינוני לא חם מדי.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את בצל האביב ושום. לאחר הבצל רך אבל לא מקבל חום, להוסיף את האורז כמון. מערבבים היטב את המעיל בתערובת החמאה במשך כ 1 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
אפונה גויה®אפונה גויה®
8
עכשיו להוסיף חצי כוס המניה, ומערבבים מדי פעם עד שכל זה נעלם לתוך האורז. המשיכו להוסיף ולערבב בנתח גדול של מלאי בכל פעם, עד שהשתמשתם בכל המניה זה ייקח בערך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אפונה גויה®אפונה גויה®
9
תבדוק שהאורז מבושל. אם זה לא, להוסיף להתיז יותר מלאי, ולהמשיך לבשל קצת. ברגע שהאורז רך מספיק כדי לאכול, מערבבים בעדינות את הגבינה המגורדת, כוסברה קצוצה ודלעת צלויה.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אפונה גויה®אפונה גויה®

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

ריזוטו ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקאסלוסט קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
צבע אדום אודם אינטנסיבי. זר הפרחים משלב ניחוחות פירותיים אופייניים של סנג ' ובזה (כגון אוכמניות, מרסקה בשלה, שזיף) עם הערות אלגנטיות של עץ. על החיך הוא קטיפתי והרמוני עם איזון מעולה בין חומציות טאנינים מתוקים. יישון יין, נותן את המיטב מהשנה ה -5 לאחר היבוליםזה הולך עם בשר אדום בגריל. ההרמוניה שלה ואת הטיפוסיות הם גם מרומם בצורה מושלמת על ידי גבינות מיושנות.