קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

ריזוטו דלעת

ריזוטו דלעת
גשו לסופר וקנו דלעת-לאחר קילוף וגירוד את הזרעים, מלאי ירקות, אורז ריזוטו, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. עם כפית ציון 77% המנה הזאת טובה. ריזוטו ברווז ודלעת עם זרעי דלעת מתובלים, ריזוטו דלעת, ו ריזוטו דלעת דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חותכים את הדלעת או סקווש לקוביות 1.5 ס " מ (ילדים - לבקש עזרה אם חלקלק שלה). שים את זה על מגש אפייה, טפטוף על קצת שמן, ואז לצלות במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
סכין קילוףסכין קילוף
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
בזמן שהדלעת נצלית, אתה יכול להכין את הריזוטו.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
4
שים את השום בשקית סנדוויץ', ואז bash בקלילות עם מערוך עד כתוש שלה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
5
חותכים את בצל האביב עם המספריים שלך.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
6
חום 1 כף שמן עם החמאה במחבת שלך על חום בינוני לא חם מדי.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את בצל האביב ושום. לאחר הבצל רך אבל לא מקבל חום, להוסיף את האורז כמון. מערבבים היטב את המעיל בתערובת החמאה במשך כ 1 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
8
עכשיו להוסיף חצי כוס המניה, ומערבבים מדי פעם עד שכל זה נעלם לתוך האורז. המשיכו להוסיף ולערבב בנתח גדול של מלאי בכל פעם, עד שהשתמשתם בכל המניה זה ייקח בערך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
9
תבדוק שהאורז מבושל. אם זה לא, להוסיף להתיז יותר מלאי, ולהמשיך לבשל קצת. ברגע שהאורז רך מספיק כדי לאכול, מערבבים בעדינות את הגבינה המגורדת, כוסברה קצוצה ודלעת צלויה.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

ריזוטו ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקאסלוסט קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
צבע אדום אודם אינטנסיבי. זר הפרחים משלב ניחוחות פירותיים אופייניים של סנג ' ובזה (כגון אוכמניות, מרסקה בשלה, שזיף) עם הערות אלגנטיות של עץ. על החיך הוא קטיפתי והרמוני עם איזון מעולה בין חומציות טאנינים מתוקים. יישון יין, נותן את המיטב מהשנה ה -5 לאחר היבוליםזה הולך עם בשר אדום בגריל. ההרמוניה שלה ואת הטיפוסיות הם גם מרומם בצורה מושלמת על ידי גבינות מיושנות.