ריזוטו יין אדום Truffled עם מרק פרמזן עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 49 גרם חלבון 71 גרם של שומן, וסך הכל 1166 קלוריות. אם יש לך חמאה, verjus, פינו נואר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו לובסטר במרק Lemongrass עם שיטאקי Truffled Flans, שרימפס גריסים Truffled עם מרק צ'וריסו מרוקאי, ו A-Maize-Ing Grace: פלפל אדום, תירס וריזוטו בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים חמאה בסיר גדול כבד על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים כרישה, שומר, בצל ושום. מערבבים עד ירקות רכים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
3
מוסיפים רסק עגבניות ומבשלים עד שמתחילים להשחים על תחתית המחבת, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים קליפת גבינה, קורנית ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
5
הוסף מספיק מים רק כדי לכסות. מביאים לרתיחה; להפחית את החום בינוני נמוך, כיסוי, ומבשלים 2 שעות, ערבוב מדי פעם. זן, השלכת מוצקים במסננת. החזר מרק לסיר. מרתיחים מעל חום בינוני גבוה עד מופחת 1 1/2 כוסות, על 15 דקות. מתבלים במלח ופלפל. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה. כיסוי וצינה. לחמם מחדש לפני השימוש, לטאטא כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1
מקום הראשון 5 מרכיבים בשכבה כפולה של cheesecloth; לאסוף קצוות. לקשור בחוזקה עם חוט המטבח; לקצץ בד עודף.
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית
מים נוספים
2
להביא עוף ומרקים בשר כדי להתבשל בסיר בינוני. כסה וחמם. ממיסים חמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מוסיפים צרור עשבי תיבול, בצל ושום. מבשלים עד הבצל רך, ערבוב מדי פעם, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים אורז ומערבבים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®
5
להוסיף יין; להגביר את החום גבוה. מרתיחים עד כמעט יבש, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
הוסף תערובת מרק חם 1 כוס בכל פעם, המאפשר לכל תוספת להיספג לפני הוספת הבא ערבוב לעתים קרובות עד אורז רך אבל עדיין מוצק לנשוך, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אפונה גויה®
7
מוסיפים חמאת כמהין, וריוס, פטרוזיליה ועירית. מערבבים עד חמאה מומסת. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מחלקים ריזוטו בין קערות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/4 כוס שומן חזיר
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Verjus
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
יוצקים 1/4 כוס מרק פרמזן חם סביב ריזוטו בכל קערה ומגישים.