ריזוטו יפני עם פטריות ובצל ירוק
המתכון היפני ריזוטו עם פטריות בצל ירוק מוכן בערך בעוד 45 דקות. וזה בהחלט עצום ללא גלוטן וטבעוני ומתאים לאוהבי מזון יפני. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 720 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. אם יש לכם פטריות אנוקי, שמן זית, מרק מיסו חדור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו בצל ירוק מוקפץ, פטריות ואספרגוס, אורזו עם פטריות, בצל ירוק ופרמזן, ו פטריות קלויות שומשום וצדפות (מתכונים דומים).
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. הקלטות השדה Chenin Blanc עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![הקלטות שדה Chenin Blanc]()
הקלטות שדה Chenin Blanc
טעמים של צדפות, תפוחים סבתא סמית, קמומיל ונרקיס.