ריזוטו ספגטי שבור פטריות בר עם ארוגולה ואגוזי לוז
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לך מיץ לימון, ספגטי, פטריות פורצ'יני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. עם כפית מתכונים דומים: Blufoot או ריזוטו פטריות בר מעורב עם ארוגולה, ריזוטו פטריות בר, ו ריזוטו פטריות בר.
הוראות
מניחים פטריות, מלאי ומים בסיר רוטב וחום, להתחמם על נמוך.
מחממים מחבת סאוט בינונית או מחבת ריזוטו עם 3 כפות שמן זית כתית אקסטרה, 3 סיבובים של המחבת, מעל בינוני לחום בינוני עד בינוני.
מוסיפים בצל ושום למחבת, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומטגנים עד למכרז 4 עד 5 דקות.
מוסיפים פסטה וטוסט עד שזהוב עמוק בצבע ואגוזי מאוד בניחוח, 6 עד 7 דקות. מערבבים ביין ולתת לו לבשל משם, 1 דקה. מצקת במלאי כל כמה דקות, ערבוב במשך דקה טובה עם כל תוספת של מניות לפתח עמילנים. להתאדות כמעט את כל הנוזל לפני כל תוספת של מניות. פסטה תבשל מהר יותר ואז אורז. התחל טעימות לאחר כ 8 עד 9 דקות של זמן בישול ברגע שאתה מתחיל להוסיף מלאי. כאשר אתה עד הכוס האחרונה של הנוזלים שלך, להסיר פטריות, קוצצים ולהוסיף פסטה.
בעוד הפסטה מבשלת, טוסט אגוזי לוז במחבת עד ריחני. לקלף אגוזים על ידי שפשוף את העורות במגבת מטבח נקייה.
כאשר פסטה מבושלת אל דנטה, מערבבים חמאה לתוך המחבת ואז מערבבים בגבינה.
שמלה ארוגולה עם מיץ לימון, שמן זית טפטוף, מלח ופלפל, לפי הטעם.
מגישים ריזוטו בקערות רדודות עם ירקות ואגוזים.
שימו לב שמנות עוף צלוי בתנור עשויות להיות פרוסות ומוגשות מעל או כמנה ראשונה או שנייה לארוחה.