ריזוטו עוף אפוי
המתכון ריזוטו עוף אפוי מוכן בסביבות 1 שעה ו 20 דקות והוא בהחלט גדול ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. במנה עיקרית זו יש 732 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם עוף, עוף, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקרם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת אוכמניות כקינוח. נסו ריזוטו עוף אפוי, [] עוף אפוי וריזוטו תירס, ו ריזוטו אפוי בתנור עם עוף קפרזה (מתכונים דומים).
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Castellani קיאנטי Annata. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo