ריזוטו עם מוצרלה טרייה, עגבניות ענבים ובזיליקום
ריזוטו עם מוצרלה טרייה, עגבניות ענבים, בזיליקום יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 352 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אורז, מרק עוף עם פחות נתרן, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ריזוטו עם מוצרלה טרייה, עגבניות ענבים ובזיליקום, פרפל עם עגבניות טריות, בזיליקום ומוצרלה, ו Orecchiette עם עגבניות, מוצרלה טרי, בזיליקום.
הוראות
מניחים חומץ בסיר קטן וכבד; מביאים לרתיחה על חום בינוני. מבשלים עד סירופ מעט מופחת עד 1 כף (כ 4 דקות). תניח בצד.
להביא מרק לרתיחה בסיר בינוני (לא להרתיח). תתחמם.
חום 1 כף שמן בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
הוסף כרישה למחבת; לטגן 3 דקות או עד מכרז.
להוסיף אורז; לבשל 2 דקות, ערבוב כל הזמן. מערבבים ביין, ומבשלים 1 דקה או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב כל הזמן. מערבבים 1 מרק כוס; לבשל 5 דקות או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב כל הזמן. להפחית חום בינוני.
להוסיף מרק שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן עד כל חלק של מרק נספג לפני הוספת הבא (כ 25 דקות בסך הכל). מערבבים חצי חצי, מלח ופלפל; לבשל 2 דקות.
הסר מהחום; מערבבים עגבניות, בזיליקום וגבינה.
מקום על 1 ריזוטו כוס לתוך כל 6 קערות הגשה רדודות; לטפטף כל מנה עם 1/2 כפית סירופ בלסמי ו 1/2 כפית שמן.