ריזוטו עם מוצרלה טרייה, עגבניות ענבים ובזיליקום
ריזוטו מתכון עם מוצרלה טרייה, עגבניות ענבים, בזיליקום יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 352 קלוריות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 6. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לכם כרישה, עגבניות ענבים, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 50% המנה הזאת די טובה. נסו ריזוטו עם מוצרלה טרייה, עגבניות ענבים ובזיליקום, ריזוטו עם מוצרלה טרייה, עגבניות ענבים ובזיליקום, ו Orecchiette עם עגבניות, מוצרלה טרי, בזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חומץ בסיר קטן וכבד; מביאים לרתיחה על חום בינוני. מבשלים עד סירופ מעט מופחת עד 1 כף (כ 4 דקות). תניח בצד.
להביא את המרק לרתיחה בסיר בינוני (לא להרתיח). תתחמם.
חום 1 כף שמן בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
הוסף כרישה; לטגן 3 דקות או עד מכרז.
להוסיף אורז; לבשל 2 דקות, ערבוב כל הזמן. מערבבים ביין, ומבשלים 1 דקה או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב כל הזמן. מערבבים 1 מרק כוס; לבשל 5 דקות או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב כל הזמן. להפחית חום בינוני.
מוסיפים את המרק שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן עד שכל חלק של מרק נספג לפני הוספת הבא (כ 25 דקות בסך הכל). מערבבים חצי חצי, מלח ופלפל; לבשל 2 דקות.
הסר מהחום; מערבבים עגבניות, בזיליקום וגבינה.
מניחים על 1 ריזוטו כוס באופן שווה לתוך 6 קערות רדוד, טפטוף כל אחד עם 1/2 כפית סירופ בלסמי ו 1/2 כפית שמן זית.