ריזוטו פטריות
ריזוטו פטריות יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 420 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו אורז arborio, פטרוזיליה שטוחה, שן שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: ריזוטו ai funghi (ריזוטו פטריות), ריזוטו פטריות, ו ריזוטו פטריות & אפונה.
הוראות
בקערה חסינת חום, לכסות את פורצ ' יני מיובש עם מים חמים ולתת את הפטריות להשרות עד שהם מתרככים, על 20 דקות. הרם את פורצ ' יני מן הנוזל השריית, ולאחר מכן לשטוף ולקצוץ אותם בגסות. לאט לאט לשפוך את פורצ ' יני השריית נוזל לתוך כוס מדידה, לעצור ממש לפני שאתה מגיע חצץ בתחתית.
ממיסים 2 כפות של חמאה ללא מלח במחבת בינונית.
מוסיפים את פטריות enoki בשכבה זוגית, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש מתונה, מבלי לערבב, עד שהפטריות חומות זהובות, כ 4 דקות. מערבבים את enoki ומבשלים עד להשחמה שווה פריך, על 1 דקה יותר. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את פטריות enoki למגבת נייר כדי לנקז.
מוסיפים 1/2 כף שמן הזית למחבת הבינונית.
מוסיפים את פטריות שיטאקה ומתבלים במלח ופלפל. מכסים ומבשלים את הפטריות על אש מתונה עד הזהב, על 4 דקות. לחשוף ולבשל, ערבוב, עד הפטריות הם השחמה בכל רחבי, על 2 דקות יותר. לכסות ולהניח בצד.
בסיר בינוני, להביא את ציר העוף ואת פורצ ' יני השריית נוזל לרתיחה. מכסים את המניה ומפחיתים את החום לנמוך.
בסיר גדול, לחמם את הנותרים 1 כף שמן זית.
מוסיפים את הבצל, שום ותימין ומבשלים על חום מתון עד הבצל הוא זהוב, על 4 דקות.
מוסיפים את האורז ומבשלים, ערבוב, עד מצופה בשמן.
מוסיפים את היין ומבשלים עד כמעט התאדה, על 1 דקה.
להוסיף מלאי חם מספיק כדי לכסות את האורז ולבשל, ערבוב כל הזמן, עד שהוא נספג. המשך להוסיף את המניה, 1 כוס בכל פעם, תוך ערבוב כל הזמן עד שהוא נספג בין תוספות. הריזוטו נעשה כאשר האורז הוא פשוט רך וקטיפתי, על 25 דקות בסך הכל.
מערבבים את פטריות פורצ ' יני ושיטאקה שמורות, את הנותרים 1 כף חמאה ואת 2 כפות של גבינת פרמזן. מתבלים במלח ופלפל.
הוסף את enoki למחבת shiitake. מבשלים מעל חום גבוה, ערבוב, עד חם. כפית ריזוטו פטריות לקערות רדודות. למעלה הריזוטו עם פטריות אנוקי מטוגנות ופטרוזיליה קצוצה ומגישים עם יותר גבינת פרמזן.
הפוך קדימה: פטריות shiitake ו enoki ניתן להכין דרך שלב 3 מוקדם ביום ונשמר בטמפרטורת החדר.