ריזוטו פטריות בר
ריזוטו פטריות בר עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 423 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך פטריות, חמאה, ורמוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אורז arborio אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז שוקולד כקינוח. נסו ריזוטו פטריות בר, ריזוטו פטריות בר, ו ריזוטו פטריות בר (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 2 כפות חמאה גדולותקילה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים 1/4חדרים ומפזרים מלח. Sautémushrooms עד מכרז ומתחיללהתחיל, 3 עד 4 דקות.
להעביר mushroomsto קערה בינונית. עבודה 3 morebatches, לחזור עם 6 כפות חמאה, פטריות שנותרו, מלח ופלפל.
להביא 7 כוסות מרק עוף כדי להרתיח סיר בינוני; לשמור על חם. Meltremaining 1 1/2 כפות חמאה עם oliveoil בסיר גדול כבד מעל בינוני-lowheat.
מוסיפים כרישה, מפזרים מלח, ומכרז sautéuntil, 4 עד 5 דקות.
מוסיפים אורז ומאפשרים חום בינוני. מערבבים עד edgesof אורז מתחיל להיראות שקוף, 3 to4 דקות.
מוסיפים יין לבן ומערבבים עד שנוזל נספג, על 1minute.
להוסיף 3/4 כוס מרק עוף חם; מערבבים עד כמעט כל מרק נספג, על 1 דקה. המשך להוסיף מרק by3 / 4 כוסות, תוך ערבוב עד כמעט כל מרק איזסורבד לפני הוספת עוד, עד אורז ishalfway מבושל, על 10 דקות. מערבבים פטריות insautéed. המשך להוסיף brothby 3/4 כוס מלאה, ערבוב עד כמעט כל מרקספוג לפני הוספת עוד, עד riceis מכרז אבל עדיין מוצק לנשוך שמנת risotois, על 10 דקות. מערבבים בגבינת פרמזן 1/4 cupgrated, אם משתמשים.
Transferrisotto לקערה הגשה. מעבר נוסף
גבינת פרמזן לצד, אם תרצה.