קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

ריזוטו פטריות ואביב ירקות

ריזוטו פטריות ואביב ירקות
ריזוטו פטריות ואביב ירקות יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 607 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. 21 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח כשר, פטריות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב אורז arborio אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז שוקולד כקינוח. זה מושלם עבור אביב. , שהוא מוצק. נסו ריזוטו ירקות האביב, ריזוטו ירקות האביב, ו ריזוטו ירקות האביב (מתכונים דומים).

הוראות

1
אספרגוס לחתוך רק מתחת לקצות, ואז בזווית במרווחים של 1/4 אינץ', זורק את החלק וודי בתחתית. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2
מביאים מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפיות מלח. שמור על רתיחה נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
3
מחממים 2 כפות חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומוסיפים פטריות. מבשל, ערבוב מדי פעם, עד פריך משחימים. מתבלים עם 1/2 כפית מלח ופלפל, לפי הטעם, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
4
בסיר גדול, להוסיף עוד 2 כפות של החמאה על חום בינוני גבוה ולתת חום מעט עד אגוזים.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את השאלוט לסיר ומבשלים עד שקוף, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את האורז ומערבבים כך שהוא מצופה בחמאה ומבריק, על 1 דקה. מערבבים את הנותרים 2 1/2 כפיות מלח.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את ורמוט ומבשלים, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד שהוא נספג על ידי האורז.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את קפיצי הקורנית. מצקת בערך 1/2 כוס מים רותחים ומערבבים כל הזמן, עד שהאורז שוב סופג את הנוזל, התאמת החום כדי לשמור על רתיחה עדינה. המשך לשפוך כ 1/2 כוס מים בכל פעם, ערבוב בין תוספות ולתת את האורז לספוג את הנוזל לפני הוספת יותר.
מרכיבים שתצטרך
9
כאשר האורז ספג כמחצית מהמים (כ -10 דקות לתוך תהליך הבישול), מערבבים בגרידת לימון. המשך ערבוב והוספת מים, 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
10
הוסף אספרגוס. כאשר האורז הוא רך אבל אל דנטה, לאחר 20 או כך דקות של זמן בישול, להפסיק להוסיף מים. לנצח במרץ בחמאה וגבינה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
11
מוסיפים את הפטריות, אפונה ומיץ לימון ומערבבים רק עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
12
הסר מהחום.
13
תן לריזוטו לנוח לרגע או משהו כזה לפני ההגשה. מחלקים בין 4 קערות חמות, לטחון כמות נדיבה של פלפל על כל אחד, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך