ריזוטו פטריות ופלפל פורטבלו
אם יש לך אורז arborio, פלפל, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 81%. נסו נקניק איטלקי, פלפל אדום וריזוטו פטריות, פהיטות פטריות פורטבלו צלויות, ו שמן זית מטוגן עם צ'יפס ביתי פטריות פורטבלו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה. מבשלים בצל בשמן חם עד מתרכך, על 3 דקות.
מוסיפים למחבת פלפל ופטריות פורטובלו, מתבלים במלח ופלפל כשר וממשיכים לבשל עוד 10 דקות.
מערבבים אורז Arborio לתוך תערובת פטריות.
יוצקים יין לבן למחבת; מבשלים ומערבבים עד שהיין מתחמם.
הוסף ציר עוף 1 1/2 כוסות בכל פעם, ערבוב ללא הרף כדי לאפשר לכל תוספת לספוג לתוך האורז לפני הוספת הבא, עד כל המניה משולבת, 20 עד 30 דקות. מערבבים שמנת כבדה לתוך תערובת האורז; לבשל על 1 דקה.
הסר את המחבת מחום ומערבבים גבינת פרמזן לריזוטו.
בואו לשבת 5 עד 10 דקות לפני ההגשה.