מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך אורז arborio, פטריות פורצ'יני, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. נסו ריזוטו פטריות פורצ'יני, ריזוטו פטריות פורצ'יני, ו ריזוטו פטריות פורצ'יני (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה חסינת חום, משרים את פטריות הפורצ ' יני המיובשות במים הרותחים עד שהתרככו, כ -20 דקות. לשפשף את הפטריות במים כדי להסיר כל חצץ, ואז להרים אותם מתוך הנוזל השריית קוצצים גס. שמור את פטריות השריית נוזל.
מרכיבים שתצטרך
2
בסיר בינוני, להביא את מלאי הירקות לרתיחה. לכסות ולשמור את המניה בבית רתיחה חשופה על אש נמוכה. בסיר גדול או תבשיל ברזל יצוק אמייל בינוני, להמיס 2 כפות של החמאה בשמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים מעל חום מתון עד מרכך אבל לא השחמה, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את פטריות קרמיני ומבשלים, ערבוב, עד שהם מתרככים, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את האורז למחבת ומבשלים, ערבוב, עד מצופה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את היין הלבן לאורז ומבשלים עד שהוא כמעט התאדה.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיף את פטריות פורצ ' יני קצוצות ואת הנוזלים השריית פטריות שמורות, לעצור לפני שאתה מגיע לחצץ בתחתית.
מרכיבים שתצטרך
8
להוסיף מלאי חם מספיק רק כדי לכסות את האורז ולבשל, תוך ערבוב כל הזמן, עד המניה נספג.
מרכיבים שתצטרך
9
הוסף עוד מניות. המשך בישול ערבוב, הוספת מלאי יותר כפי שהוא נספג, עד שהאורז הוא רק רך וטופס רוטב שמנת, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10
הסר את ריזוטו פורצ ' יני מן החום ומערבבים את 2 כפות הנותרים של חמאה וגבינת פרמזן מגוררת. מתבלים את הריזוטו במלח ופלפל ומצקים אותו לקערות רדודות. למעלה הריזוטו עם שבבי פרמזן ומגישים.