ריזוטו פטריות פורצ'יני
גשו לסופר וקנו אורז, שיני שום, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו ריזוטו פטריות פורצ'יני, ריזוטו פטריות פורצ'יני, ו ריזוטו פטריות פורצ'יני (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים פטריות ו 2 כוסות מים רותחים בקערה. לכסות ולתת לעמוד 30 דקות או עד מכרז.
מסננים ושוטפים במסננת; מסננים. קוצצים פטריות.
להביא מרק לרתיחה (לא להרתיח). שמור על חום נמוך.
מחממים חמאה ושמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל ושום למחבת; מבשלים 8 דקות או עד רך, ערבוב לעתים קרובות.
להוסיף אורז; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
להוסיף יין; לבשל 2 דקות או עד נספג, ערבוב כל הזמן. מערבבים פטריות, קורנית, עלה דפנה.
מוסיפים מרק, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן עד שכל חלק של המרק נספג לפני הוספת הבא (כ 25 דקות בסך הכל). להשליך עלה דפנה. מערבבים בגבינה, מלח ופלפל.