ריזוטו פירות ים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-5 מנות. מנה אחת מכילה 487 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. לכו לחנות ותרימו זנב לובסטר, יין, שמן זית כתית מעולה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו ריזוטו פירות ים, ריזוטו פירות ים, ו ריזוטו פירות ים הקלה ביותר אי פעם (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים בצל ושום; מבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים אורז, ערבוב מעיל; לבשל 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
4
מוסיפים יין, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 2 דקות או עד היין נספג.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
להוסיף 1 ציר עוף כוס, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד נספג. חזור עם 1 יותר כוס ציר עוף.