ריזוטו שעורה עוף פטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ריזוטו שעורה עוף פטריות. מנה אחת מכילה 468 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. . גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, שמן זית, מניית ירקות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. נסו ריזוטו שעורה, עוף ופטריות, ריזוטו פטריות שעורה, ו ריזוטו פטריות ושעורה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים חזה עוף בתבנית אפייה ומעיל עם חומץ בלסמי.
אופים את חזה העוף בחומם מראש עד שכבר לא ורוד במרכז והמיצים לרוץ ברור, כ 45 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C). חותכים עוף לחתיכות קטנות. תניח בצד.
בינתיים, להביא את המים ואת מלאי הירקות לרתיחה נמוכה בסיר, ואז לכבות את החום.
מחממים את שמן הזית בסיר גדול וכבד מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את הבצל והשום; מבשלים ומערבבים עד הבצל מתחיל להפוך חום זהוב בקצוות, על 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל, ואז מוסיפים פטריות, מבשלים עד שהפטריות רכות.
יוצקים את החלב 1% ואת החלב התאדה לתוך סיר אותו חום במשך 2 דקות. תערבבי את השעורה. להפחית את החום בינוני ומערבבים 1 כוס של מרק ירקות רותחים; להמשיך לערבב עד השעורה ספגה את הנוזל והפך שמנת. חזור על תהליך זה עד שיש רק 1 כוס מרק שמאל. מערבבים את העוף עם הכוס האחרונה של מרק. כאשר סיים, השעורה צריכה להיות מכרז, עדיין מעט המשרד, על 45 דקות. מערבבים בחמאה, גבינת פרמזן, וגבינת רומנו לפני ההגשה.