ריזוטו שעורה שוק האיכרים
ריזוטו שעורה שוק החקלאים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 352 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לך עגבניות ענבים, בצל, תירס עמק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו ריזוטו שוק החקלאים עם בצל אביב, אפונה טרייה ונענע, ריזוטו עם פריחת סקווש טרי בשוק החקלאים ותינוק זוק, ו סלט שוק האיכרים (מתכונים דומים).
הוראות
בתנור הולנדי של 4 ליטר, מחממים שמן על אש בינונית. מבשלים בצל, פלפל, פטריות ותירס בשמן על 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל הוא פריך רך.
הוסף שעורה, ערבוב על 1 דקה מעיל.
מערבבים ביין ו 1/2 כוס של מלאי הירקות. מבשלים 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הנוזל נספג כמעט. חזור עם מלאי הנותרים 3 כוסות מים, הוספת 1/2 ל 3/4 כוס של מלאי או מים בכל פעם ערבוב לעתים קרובות, עד נספג.
מערבבים עגבניות, 1/3 כוס הגבינה, בזיליקום ופלפל. מבשלים עד מחומם היטב.
מפזרים עם הנותרים 1/3 כוס גבינה.