ריזוטו שעורה שרימפס וקישואים
ריזוטו שעורה שרימפס וקישואים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 372 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל, קישואים, מרק עוף פחות נתרן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו ריזוטו שעורה שרימפס עם אפונה, ריזוטו שעורה עם שרימפס ואפונה, ו ריזוטו שעורה שרימפס עם אפונה (מתכונים דומים).
הוראות
להביא מרק לרתיחה בסיר בינוני; לשמור על חום.
שמן חום במחבת לא מקל גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים קישואים ובצל; מטגנים 5 דקות או עד מכרז, ערבוב לעתים קרובות.
הוסף שעורה; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מערבבים 1 מרק כוס; לבשל 5 דקות או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים ב 1/2 מרק כוס ומלח.
להוסיף מרק שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב לעתים קרובות עד כל חלק של מרק נספג לפני הוספת הבא (כ 25 דקות).
הוסף שרימפס; לבשל 4 דקות. מערבבים בגבינה, חמאה ופלפל.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו