ריזוטו שרימפס ואספרגוס יווני
אם יש לכם אורז arborio, אספרגוס, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: ריזוטו שרימפס ואספרגוס יווני, ריזוטו שרימפס ואספרגוס, ו ריזוטו עם שרימפס ואספרגוס.
הוראות
להביא מרק ו 1 כוס מים לרתיחה בסיר בינוני (לא להרתיח). שמור על חום נמוך.
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל למחבת; מטגנים 5 דקות או עד למכרז. מערבבים אורז ושום; לטגן 1 דקה.
מוסיפים תערובת מרק, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן עד כל חלק של מרק נספג לפני הוספת הבא (כ 30 דקות בסך הכל).
מערבבים אספרגוס ושרימפס; לבשל 5 דקות או עד שרימפס נעשים, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום; מערבבים בגבינה ומרכיבים שנותרו.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.