ריזוטו-שרימפס ופטריות בר
זה ... יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו ריזוטו פטריות בר, ריזוטו פטריות בר, ו ריזוטו פטריות בר (מתכונים דומים).
מרכיבים מנות :
355 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק אורז arborio 2 (חוֹרֶף) תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה 822 אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים) צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה 1 1 קילו קישואים, מיורן מיובש, מחולק 118 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק יין לבן יבש 1 חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר) פטרוזיליה טרייה, קצוצה 1 שן שום, טחון 0 (יכול להיות או להרחיק) כורכום הקרקע 1 1 קילו קישואים, לימון, גרידה, מגורד 2 (חוֹרֶף) 1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות) 57 אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים) פטריות צדפות, פרוסות 118 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק גבינת פרמזן, גרוס דק (באיכות טובה) 237 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק אפונה קפואה, קטנה ומופשרת 0 (יכול להיות או להרחיק) פלפל, מחולק 113 אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים) פטריות פורטבלה, פרוסות 1 1 קילו קישואים, מלח, מחולק 57 אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים) פטריות שיטאקה, פרוסות 907 אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים) שרימפס, קלופים וטבועים 237 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק בצל מתוק, קצוץ יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות יין פינו גרי בטעם טנג ' נט פארגון. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris ממוסגר על ידי חומציות lemony אור מינרליות תוססת, thispinot גרי נעשה בסגנון היבש המסורתי של צפון Italy.It הוא בעל גוף מלא באופן מפתיע, עם טעמים מרוכזים של אפרסק, זנגביל ופירות טרופיים, עם רמז של אופי שרף אורן. יין נהדר בכוחות עצמו, טנגנט פינו גריז זוגות היטב עם רחב טווח של מזונות כולל פירות ים, פסטה עם רטבים קלים, נקניקיות evengrilled.