רך בייגלה
בייגלה רך יכול להיות רק לקטו אובו צמחוני מתכון שחיפשת. והוא מתאים להגשה ל 32 מנות סועדים.. זה הר ד ' אובר יש 122 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה מ טעם הבית דורש מים חמים, מלח, סוכר וביצה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 16%. ציון זה הוא רע למדי. נסו רך בייגלה, רך בייגלה, ו לחמניות בייגלה רכות עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה, להמיס שמרים במים חמים.
מוסיפים את הסוכר, החמאה, המלח, הביצה ו -2 כוסות הקמח. מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק נוקשה.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן עליון. מכסים ומכניסים למקרר למשך 2-24 שעות.
אגרוף בצק למטה. הופכים למשטח מקומח קלות; מחלקים לשניים.
חותכים כל אחד ל -16 חלקים.
מגלגלים כל חתיכה ל -20 אינץ'. חבל. מעצבים לבייגלה.
מניחים על ניירות אפייה משומנים. מקציפים חלמון ביצה ומים קרים; מברישים מעל בייגלה.
מפזרים מלח גס. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, כ-25 דקות.
אופים בחום של 400 טסי למשך 15-20 דקות או עד להזהבה.
מוציאים מהמחבתות למתלים לצינון.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. מוסקטו ורוד תוסס יחף עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![מוסקטו ורוד יחף]()
מוסקטו ורוד יחף
מוסקטו ורוד מבעבע יחף הוא מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. הכי מוגש צונן (36-40 מעלות פרנהייט), זה מבעבע יש ניחוחות וטעמים של יסמין מנדרינית כתום משלימים פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!