רמולה דה רוטב
אם יש לכם חזרת, רוטב חם, חרדלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: שרימפס מבושל עם רוטב Rémoulade ורוטב קוקטייל חריף, Céleri-Rémoulade להשתולל (Rémoulade שורש סלרי), ו רוטב Remoulade.
הוראות
תהליך הראשון 12 מרכיבים בבלנדר או מעבד מזון עד חלקה. עם ריצת בלנדר, יוצקים שמן בזרם איטי, יציב עד מעובה. מערבבים בצל ירוק, מלח ופלפל שחור; מכסים ומקררים עד מוכן לשרת.