רמז של לחם שיפון
והוא מספק כ 8 מנות . מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 196 קלוריות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 13 אוהדים. אם יש לכם קמח לחם, חלב חמאה, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו לחם שיפון דניname, דייסת לחם שיפון דנית (Øllebrød), ו לימונדה רמז-Of-מנטה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה של מערבל לעמוד שלך, לשלב את המים, שמרים, סוכר, חלב חמאה, וקמחים. ללוש עם וו בצק על מהירות נמוכה עד הבצק מתחיל לקבל אלסטי, על 5 דקות.
מוסיפים מלח ושמן זית וממשיכים ללוש עד שהבצק יהיה חלק, מבריק וגמיש, כ-5 דקות יותר. מכסה קערה עם ניילון לעטוף ולהניח בצד עד הוכפל בגודל, על 1 שעה. בינתיים, להשרות קליי בייקר (אם שימוש) ואת הכיסוי שלה במים.
כאשר הבצק עלה, קמח לעבוד על פני השטח ולהפוך את הבצק החוצה. ללוש בקצרה, ולאחר מכן טופס לתוך יומן אם אתה משתמש אופה מלבני, או לתוך סיבוב אם אתה משתמש אופה עגול או תנור ברזל יצוק הולנדי.
הסר בייקר ממים ולנקז כל מים נוספים ממנו.
מפזרים קמח תירס בתחתית בייקר וקצת את הצדדים.
שים את הבצק לתוך האופה, בצד התפר למטה, ולשים את הכיסוי על. להפריש לעלות עד מעט פחות מ הוכפל—כ 20 דקות. פתח את האופה וחתוך את הבצק לפי הצורך, ואז לשים את הכיסוי על גב.
מניחים את המדף שלך במרכז התנור, לשים את האופה על המדף, ולהפוך את החום ל 204°.
הסר את הכיסוי (בזהירות-זה חם ועדיין יכול להיות קצת קיטור.) אם הלחם הוא לא כמו השחמה כמו שאתה אוהב, תן לו לאפות עוד 5 דקות.
הסר את האופה מהתנור והסר את הלחם ותן לו להתקרר על מתלה על מתלה לפני חיתוך.
אם משתמשים בתנור הולנדי: מניחים את עיגול הבצק על משטח משוריין היטב ומכסים באופן רופף בניילון נצמד או במגבת צלחת ללא מוך.
בואו לעלות עד מעט פחות מ הוכפל—כ 20 דקות. סלאש העליון לפי הצורך ולאחר מכן להעביר לתנור הולנדי מפוזר עם ארוחת תירס. מכסים ומעבירים למתלה המרכזי של התנור והופכים את החום ל-400 ° F.
הסר את הכיסוי (בזהירות-זה חם ועדיין יכול להיות קצת קיטור.) אם הלחם הוא לא כמו השחמה כמו שאתה אוהב, תן לו לאפות עוד 5 דקות.
הסר את האופה מהתנור והסר את הלחם ותן לו להתקרר על מתלה על מתלה לפני חיתוך.