קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות19
מגזין

רמז של לחם שיפון

רמז של לחם שיפון
והוא מספק כ 8 מנות . מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 196 קלוריות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 13 אוהדים. אם יש לכם קמח לחם, חלב חמאה, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו לחם שיפון דניname, דייסת לחם שיפון דנית (Øllebrød), ו לימונדה רמז-Of-מנטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה של מערבל לעמוד שלך, לשלב את המים, שמרים, סוכר, חלב חמאה, וקמחים. ללוש עם וו בצק על מהירות נמוכה עד הבצק מתחיל לקבל אלסטי, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים מלח ושמן זית וממשיכים ללוש עד שהבצק יהיה חלק, מבריק וגמיש, כ-5 דקות יותר. מכסה קערה עם ניילון לעטוף ולהניח בצד עד הוכפל בגודל, על 1 שעה. בינתיים, להשרות קליי בייקר (אם שימוש) ואת הכיסוי שלה במים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
כאשר הבצק עלה, קמח לעבוד על פני השטח ולהפוך את הבצק החוצה. ללוש בקצרה, ולאחר מכן טופס לתוך יומן אם אתה משתמש אופה מלבני, או לתוך סיבוב אם אתה משתמש אופה עגול או תנור ברזל יצוק הולנדי.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
1
הסר בייקר ממים ולנקז כל מים נוספים ממנו.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2
מפזרים קמח תירס בתחתית בייקר וקצת את הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
3
שים את הבצק לתוך האופה, בצד התפר למטה, ולשים את הכיסוי על. להפריש לעלות עד מעט פחות מ הוכפל—כ 20 דקות. פתח את האופה וחתוך את הבצק לפי הצורך, ואז לשים את הכיסוי על גב.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
מניחים את המדף שלך במרכז התנור, לשים את האופה על המדף, ולהפוך את החום ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
אופים במשך 60 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הסר את הכיסוי (בזהירות-זה חם ועדיין יכול להיות קצת קיטור.) אם הלחם הוא לא כמו השחמה כמו שאתה אוהב, תן לו לאפות עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
הסר את האופה מהתנור והסר את הלחם ותן לו להתקרר על מתלה על מתלה לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
אם משתמשים בתנור הולנדי: מניחים את עיגול הבצק על משטח משוריין היטב ומכסים באופן רופף בניילון נצמד או במגבת צלחת ללא מוך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
9
בואו לעלות עד מעט פחות מ הוכפל—כ 20 דקות. סלאש העליון לפי הצורך ולאחר מכן להעביר לתנור הולנדי מפוזר עם ארוחת תירס. מכסים ומעבירים למתלה המרכזי של התנור והופכים את החום ל-400 ° F.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
אופים במשך 60 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
הסר את הכיסוי (בזהירות-זה חם ועדיין יכול להיות קצת קיטור.) אם הלחם הוא לא כמו השחמה כמו שאתה אוהב, תן לו לאפות עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
הסר את האופה מהתנור והסר את הלחם ותן לו להתקרר על מתלה על מתלה לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®