קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

רסק תפוחים-עוגת פירורים פקאן

רסק תפוחים-עוגת פירורים פקאן
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו דלעת מערבולת עוגת פירורים פקאן # מזון סתיו SundaySupper (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
סכיןסכין
3
מערבבים קמח ואת החומרים הבאים 5 (קמח דרך אגוז מוסקט) בקערה גדולה; לעשות גם במרכז התערובת.
מרכיבים שתצטרך
מוסקטמוסקט
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
שלב חלב חמאה, רסק תפוחים, 1 כף חמאה, ביצה, ביצה לבן בקערה; להוסיף תערובת קמח, ערבוב רק עד לח.
מרכיבים שתצטרך
רסק תפוחיםרסק תפוחים
חלב-חמאהחלב-חמאה
חלבוניםחלבונים
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
הבלילה כפית למחבת עוגה עגולה 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגהטופס עוגה
6
מערבבים עם מזלג עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
פקאניםפקאנים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מפזרים באופן שווה מעל העוגה.
8
אופים ב 350 במשך 35 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור