קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תירס בסגנון מקסיקני מפורק

תירס בסגנון מקסיקני מפורק
המתכון לפרק תירס בסגנון מקסיקני מוכן בערך 30 דקות. והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן וצמחוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מנה אחת מכילה 383 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. אם יש לכם כוסברה, גרידת ליים, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו תירס רחוב מקסיקני מפורק, תירס בסגנון מקסיקני על קלח, ו תירס בגריל בסגנון מקסיקני (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את אבקת צ ' יפוטלה ומלח ולאחסן במיכל אטום.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'יפוטלה טחון צ' ילהפלפל צ 'יפוטלה טחון צ' ילה
(צינור גדול)(צינור גדול)
1
מחממים גריל או מחבת גריל על חום גבוה עד חם, ולאחר מכן מוסיפים את התירס ואת החריכה מכל הצדדים, הופכים מדי פעם, עד מושחרים בחלקים, 12 עד 15 דקות. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך את הגרעינים את הקורים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
מחממים את השמן בסיר על חום בינוני מטגנים את הבצל עד שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים את גרעיני התירס החרוך ומבשלים עד מחומם. מערבבים ב 1/2 כוס הגבינה, המיונז, כוסברה וסיד. עונה עם 1/4 עד 1/2 כפית של מלח צ ' יפוטלה.
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירסגרעינים תירס
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
שמן פלפלשמן פלפל
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
(צינור גדול)(צינור גדול)
4
מפזרים את 1/4 כוס גבינת cotija הנותרים ומלח צ ' יפוטלה יותר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת Cotijaגבינת Cotija
שמן פלפלשמן פלפל
(צינור גדול)(צינור גדול)

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Alexana Revana הכרם פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.