קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות28
ציון בריאות2
מגזין

רסק תפוחים שמנמן

רסק תפוחים שמנמן
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן וללא חלב מתכונים לרפרטואר שלך, רסק תפוחים שמנמן עשוי להיות מתכון שכדאי לנסות. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הר ד ' אובר יש 94 קלוריות, 0 גרם חלבון, ו 0 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 28. אם יש לכם קינמון טחון, תחליף סוכר שווה ערך לסוכר, מים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון 24%, המנה הזו לא כל כך יוצאת דופן. רסק תפוחים שמנמן, רסק תפוחים שמנמן, ו רסק תפוחים שמנמן דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מניחים תפוחים ומים בקומקום גדול. מכסים ומבשלים על אש בינונית-נמוכה 30-40 דקות או עד שהתפוחים רכים; מסירים מהאש. בעזרת מועך תפוחי אדמה מועכים תפוחים לעקביות הרצויה. מערבבים קינמון וממתיק.
מרכיבים שתצטרך
ממתיקממתיק
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
לשימור,לשימור,
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
2
מגישים חם או קר.

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוז נוצץ. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות בודגאס נאוורן דאמה קאווה. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-22 דולר לבקבוק.
בודגאס נברן דאמה קאווה
בודגאס נברן דאמה קאווה
אחת מכמה קאוות וינטג ' בלבד תוצרת ספרד. דאמה הוא בעל גוף מלא אך בהיר ופריך. אחוזת נאבר סיידן מייצרת קאוות איכותיות מאז 1901. כל הקאוות המיוצרות כאן הן מכרמים שבבעלות האחוזה ובשליטתה. דאמה מותססת בבקבוק (א-לה-מ ' שמפנויז) ומתיישנת בשריה במשך 24 חודשים.מערות נברן היא יצרנית קאווה פרימיום המשתמשת בענבים שגדלו באחוזה. נברן דאמה היא יצירת מופת של קאווה, שילוב של שרדונה, המעניק לגוף ולנפח היין, ופרלדה, המקנה אופי מבריק ומבריק החותך את העגלגלות החמאתית של השרדונה. חובבי השמפניה ייהנו מ "פיז האיכר" הים תיכוני הזה עם צדפות, טונה גולמית וסושי. החומציות הטרייה שלו מחמיאה גם לקינוחי פירות, במיוחד אפרסקים ותפוזים פרוסים.