רפרפת בננה
קרם בננה הוא קרם הגנה. ללא גלוטן וצמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 221 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. כמה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. אם יש לך בננות, דבש, יוגורט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. . נסו בננה ועציצים, פודינג בננה, ו בננה קוקוס פודינג (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים יחד את היוגורט ופודינג וניל. תניח בצד.
מחממים מחבת יבשה מעל חום בינוני. למדוד את שיבולת השועל, וטוסט במשך כ 1 דקה, עד חם.
טפטוף דבש על שיבולת השועל, ולהמשיך לערבב על חום בינוני עד שיבולת השועל פריך בקצוות.
הסר את שיבולת השועל מהחום, וכפית רובם לתחתית 4 כוסות או קערות קטנות. שמור את השאר לציפוי. באמצעות כמחצית פרוסות הבננה, מניחים שכבה של בננות פרוסות על שיבולת השועל בכל כוס או קערה.
יוצקים פודינג על פרוסות הבננה. למעלה עם שאר פרוסות הבננה, ומפזרים עם שאר שיבולת השועל הקלוי.