קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

רפרפת ברולה

רפרפת ברולה
רפרפת ברולה עשויה להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני הקינוחים שלך. מתכון זה משמש 6. צופה הדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן,, פודמפ ידידותי, מתכון צמחוני יש 170 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם ביצים, וניל, חצי קרם וחצי, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 8 שעות ו -20 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מרהיב כף ציון של 16%. מתכונים דומים: דלעת פודינג ברולה, קרם ביצה פודינג שיבולת שועל, ו פודינג ללא גלוטן לפחזניות שמנת, קרם ברולה ועוד.

הוראות

1
מקציפים יחד ביצים וסוכר בקערה קטנה; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מחממים שמנת בסיר על אש בינונית-נמוכה עד שנוצרות בועות סביב הקצה (ייראו כמו קצף).
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מסירים מהאש; להקציף בהדרגה כ 1/2 כוס חצי וחצי לתערובת הביצים.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
להקציף ביצה וחצי וחצי תערובת לקרם שנותר בסיר. מחזירים את הסיר לכיריים. מערבבים כל הזמן, על אש בינונית-נמוכה, עד שהתערובת מסמיכה מעט, בערך 7 עד 9 דקות. (אל תבשלו יתר על המידה או שהפודינג עלול להיראות מכורבל.)
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
מסירים מהאש; מערבבים פנימה וניל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
6
יוצקים או מצקת פודינג לארבעה 7 או 8 עוז (220 או ) רמקינס או כוסות רפרפת, או שישה רמקינס 4 עוז או כוסות רפרפת.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מצקתמצקת
7
מניחים להתקרר, ואז מכסים ומאחסנים במקרר כמה שעות או לילה. הממזר יסמיך עוד קצת כשהוא מתקרר.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
8
רגע לפני ההגשה מפזרים 1 כפית סוכר חום מעל כל פודינג. השתמש בלפיד מיני בוטאן כדי להמיס ולקרמל את הסוכר. או הניחו את הרפידות לזמן קצר מתחת לצלייה, התבוננו מקרוב, עד שהצמרות משחימות קלות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם