רצועות פיסלדיר
רצועות פיסלדיר הן pescatarian מנה צדדית. מתאים ל-6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 252 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח, חמאה, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות נסו רצועות פיסלדיר, Pisaladière, ו Pisaladiere II (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בצל, אנשובי, פלפלים, רוזמרין, מעוגל 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל בשמן במחבת בינונית כבדה על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד בצל זהוב, על 10 דקות.
להעביר לקערה ומערבבים זיתים, ואז מילוי מגניב.
מחממים תנור ל 400°f עם מתלה באמצע.
לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה. מערבבים בחמאה עם בלנדר מאפה או את קצות האצבעות עד שרוב התערובת דומה לארוחה גסה עם כמה גושי חמאה קטנים (בערך בגודל אפונה).
מוסיפים חלב ומערבבים במזלג עד לקבלת בצק מדובלל. ללוש בצק בעדינות 8 עד 10 פעמים עם ידיים מקומטות על משטח מקומח קלות.
מרדדים את הבצק לתוך ריבוע 12 אינץ '(1/4 אינץ ' עבה)על משטח מקומח קלות עם מערוך מקומח.
חתוך ל 3 רצועות שוות. סדר רצועות 1 אינץ 'בנפרד על תבנית אפייה ungreased להתפשט עם מילוי, משאיר גבול 1/2 אינץ' סביב הקצוות.
אופים עד הקרום הוא זהוב, 20 עד 25 דקות.
העברה למתלה באמצעות מרית מתכת גדולה וקריר כדי חם או טמפרטורת החדר.
חותכים לרוחב לחתיכות 1 אינץ'.
* מילוי יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש. * רצועות pisaladière ניתן אפוי 3 שעות קדימה ונשמר, חשוף, בטמפרטורת החדר.