רצועת עוף לעטוף עם חרדל מתוק
רצועת עוף לעטוף עם חרדל מתוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 394 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תיבול עוף, חזה עוף, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. מתכונים דומים: עטיפת עוף שוויצרי ברוטב חרדל דבש, פיצה תוצרת בית + חרדל + רצועת ניו יורק, ו פאן סטייק רצועת צרוב עם רוטב שמנת חרדל.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
יש לשטוף את העוף להתייבש עם מגבות נייר.
להסיר את חזה העוף מן העצם ולהשליך את העור.
חותכים כל שד לתוך 10 רצועות.
לטאטא את הביצה ו 2 כפות מים בקערה ולהניח בצד.
מערבבים את הקמח, עופות תיבול ומלח ופלפל, לפי הטעם, בשקית פלסטיק resealable.
מוסיפים את רצועות העוף וזורקים למעיל, מניחים בצד.
שים את פירורי הלחם בצלחת רדודה או צלחת עוגה.
הסר את העוף מן השק ולנער את הקמח העודף. מכסים את העוף בביצה, מאשר לדלות בפירורי לחם panko. מסדרים את הרצועות בשכבה אחת, על תבנית אפייה, המאפשרים מקום בין כל רצועה.
אופים במשך 15 עד 20 דקות, עד העוף הוא חום זהוב מבושל דרך.
בקערה קטנה, מערבבים את החרדל, המיונז ואת הסוכר החום.
מערבבים עד הסוכר מתמוסס לחלוטין.
לחמם את הטורטיות במיקרוגל במשך 30 שניות כדי להפוך אותם גמישים.
להניח טורטייה שטוחה על משטח עבודה.
מניחים על 5 רצועות עוף על טורטייה.
טפטוף עם רוטב חרדל מתוק העליון עם גבינה, חסה וחמוצים.
מרדדים את טורטייה ולשים על מגש הגשה. חזור עם החומרים הנותרים לשרת.