קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות9
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

שאור-מילוי חמוציות

שאור-מילוי חמוציות
מילוי חמוץ-חמוציות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 306 קלוריות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה מושלם עבור חג ההודיה. אם יש לכם מלח ופלפל, גזר, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: שאור-מילוי חמוציות, מילוי מאורת נקניק, ו מילוי שקדים שאור.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 191°. מבשלים את הבצל, סלרי, גזר וחמאה בסיר גדול על אש בינונית-נמוכה במשך 10 עד 15 דקות, או עד הבצלים שקופים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
הסר מהחום, להוסיף את ציר העוף, מרווה, עירית, טימין, פטרוזיליה, ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
3
מניחים את הלחם בקערה גדולה, לשפוך את התערובת מן הסיר על הלחם, ולזרוק עד שכל הנוזל נספג. מקפלים את החמוציות ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מעבירים את התערובת לתבנית אפייה ואופים במשך 50 עד 60 דקות, או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מאת צ 'ארלי טרוטר מבשל בבית על ידי צ' רלי טרוטר. © 2000 עיתונות מהירה עשר