שאור-מילוי חמוציות
מילוי חמוץ-חמוציות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 306 קלוריות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה מושלם עבור חג ההודיה. אם יש לכם מלח ופלפל, גזר, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: שאור-מילוי חמוציות, מילוי מאורת נקניק, ו מילוי שקדים שאור.
הוראות
מחממים את התנור ל 191°. מבשלים את הבצל, סלרי, גזר וחמאה בסיר גדול על אש בינונית-נמוכה במשך 10 עד 15 דקות, או עד הבצלים שקופים.
הסר מהחום, להוסיף את ציר העוף, מרווה, עירית, טימין, פטרוזיליה, ומערבבים היטב.
מניחים את הלחם בקערה גדולה, לשפוך את התערובת מן הסיר על הלחם, ולזרוק עד שכל הנוזל נספג. מקפלים את החמוציות ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מעבירים את התערובת לתבנית אפייה ואופים במשך 50 עד 60 דקות, או עד חום זהוב.
מאת צ 'ארלי טרוטר מבשל בבית על ידי צ' רלי טרוטר. © 2000 עיתונות מהירה עשר