שאטובריאנד
שאטו-ברין הוא ... ללא גלוטן וקמאיות מנה עיקרית. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 673 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 56 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, שאלוט, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד יין אדום # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו A. 1.- Bã©arnaise Shateaubriand, Chateaubriand A La Maison, ו שאטו-ברין עם שני רוטב ברנז. (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת חסינה, בעלת תחתית כבדה, מחממים את שמן הזית על חום גבוה עד חם אך לא מעשנים.
מתבלים את הבשר במלח ופלפל, ואז מחממים אותו במחבת מכל הצדדים.
מעבירים את המחבת לתנור וצולים עד שהטמפרטורה הפנימית של הבשר מגיעה ל-130 ° F (לנדירה), 10 עד 15 דקות.
להעביר את הבשר ללוח חיתוך ולאהל אותו בנייר כסף.
יוצקים את כל אבל סרט דק של שומן מהמחבת.
מוסיפים את שאלוט ומטגנים אותו על אש בינונית-נמוכה עד הזהב, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את היין ומעלים את החום לגובה, מגרדים את כל החלקים החומים מהמחבת.
כאשר הרוטב הוא syrupy (כ 5 דקות), לכבות את החום לטאטא את החמאה.
לגלף את הבשר בפרוסות עבות טפטוף עם רוטב המחבת.