קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות27
ציון בריאות0
מגזין

שביל לערבב עוגיות מקפיא

שביל לערבב עוגיות מקפיא
לכו לחנות ותרימו את "טרייל מיקס", "ונילן אקסטראקט", "גראונד סינמון" ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו תערובת שביל ללא דגנים אכילה נקייה, רעיונות פשוטים לתיבת אוכל ותערובת קלה, ו עוגיות תערובת שביל (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו 3 אפיית גיליונות עם parchmentpaper.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
מערבבים הראשון 6 מרכיבים בקערה. שימוש במיקסר חשמלי, לנצח את החמאה ואת שני הסוכריםבקערה גדולה עד רכות.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים ביצים וvanilla; לנצח עד התערובת היא רכה, 1 ל2 דקות. הפחת מהירות נמוכה; הכה תערובת inflour עד רק בשילוב. מקפלים inoats וקוקוס. מערבבים בתמהיל עקבות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
4
באמצעות סקופ גלידה בקוטר 2 אינץ', טיפת בצק על גיליונות, ריווח על 2 אינץ ' זה מזה. לעשות קדימה עבור מוכן-bakedough, להקפיא בצק על סדינים עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
5
להעביר בצק קפוא כדי plasticbags resealable; לשמור קפוא עד מוכן לאפות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מחממים תנור ל 177°. לבצק madecookie טרי, אופים עד עוגיות goldenbrown, כ 13 דקות. (לקבלת בצק קפוא, לארגן עוגיות קפוא 2 אינץ ' בנפרד עלגיליונות אפייה מרופדת קלף; אופים untilgolden חום, כ 16 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
העברה למדפים מגניב.