שגעון שוקולד Kahlúa Macadamia
שיגעון השוקולד קאלו מקדמיה נטול גלוטן, ו ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 474 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 36 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בערך 56 דקות. אם יש לך גרגרי אספרסו מיידיים, חמאה, גנאש, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: בראוניז קלואה עם ציפוי חמאה מוקה קאלאואה מוקה וקרמל מלוח שוקולד לבן קלואה מוקה לאטה, עוגת גבינה Kahlua עם רוטב Kahlua שוקולד (פחמימות נמוכות וללא גלוטן), ו פודינג לחם קלואה עם רוטב קלואה שוקולד לבן.
הוראות
מערבבים פירורי שוקולד וחמאה בסיר בינוני; מבשלים מעל חום בינוני עד מומס, ערבוב לעתים קרובות. להפריש; מגניב מעט.
לטאטא יחד ביצים הבא 3 מרכיבים בקערה בינונית.
מוסיפים תערובת שוקולד מומסת, קקאו, ואת 4 המרכיבים הבאים; מערבבים עד בשילוב טוב.
יוצקים לתוך מחבת springform משומן קלות 9 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 40 דקות או עד סט. מגניב על מתלה תיל 30 דקות. כיסוי וצינה 1 שעה.
תריץ סכין מסביב לקצה המחבת, ותשחרר צדדים.
מורחים העליון של עוגה עם גנאש, ומאפשר לו לרוץ במורד הצדדים. לכסות באופן רופף, ולהירגע 8 שעות. לאחסן במקרר.
* אם אתם לא יכולים למצוא גרגרי אספרסו מיידיים או לרצות טעם קפה עדין יותר, תחליפו גרגרי קפה מיידיים לגרגרי האספרסו המיידיים.