שדיה של בתולה (עוגות פודינג פירות מסוכרים): סני די ורגין
שדיה של בתולה (עוגות פודינג פירות מסוכרים): סני די ורגין דורש מסביב 4 שעות ו -15 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 11 גרם חלבון, 32 גרם שומן, ובסך הכל של 672 קלוריות. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.09 דולר למנה. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם שוקולד חצי מתוק, גרידת לימון, דלעת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 36%. הציון הזה די גרוע. נסו פודינג פירות, איך להכין פודינג פירות / פירות ים, שייק בליני פטל-ריבס עם אוכמניות (בתולה ... או לא כל כך בתולה) (וידאו), ו עוגות פודינג (מתכונים דומים).
הוראות
להכנת הפודינג: שלבו את החלב, 6 כפות הסוכר והווניל בסיר בינוני על אש בינונית. מערבבים ומביאים לאט לרתיחה. הקימו אמבט קרח בקרבת מקום. בעוד החלב מגיע לרתיחה, להכות את החלמונים ואת הסוכר הנותר בקערה קטנה. ממשיכים להקציף עד שהתערובת מסמיכה והצבע מתבהר. מקפלים בהדרגה את הקמח.
מקציפים כל הזמן, מוסיפים לקערה כמה טיפות מהחלב הרותח.
מוסיפים את כל תערובת הביצים לסיר עם גרידת הלימון, מנמיכים את האש לנמוכה, ובהקצפה מתמדת מבשלים עד שהתערובת מסמיכה, בערך 10 עד 12 דקות.
מסירים מהאש ומצננים באמבט הקרח.
להכנת הטארטות: בקערה בינונית מערבבים יחד את החלב, הקמח, הסוכר והחמאה עד לאיחוד טוב. התערובת תיצור בצק חלק ונוזל. יתכן שתצטרך להוסיף עוד מעט חלב, כפית בכל פעם. טופס הבצק לכדור ולתת לו לנוח, מכוסה, במשך שעה 1.
בינתיים, בסיר בינוני, מחממים את שמן הזית עד שהוא חם אך לא מעשן.
מוסיפים את קוביות הדלעת ומבשלים על אש בינונית, תוך ערבוב מתמיד, עד שהם רכים, כ -15 דקות.
מסירים מהאש ומניחים להתקרר.
בעזרת סכין חדה, לחתוך את הבצק לתוך 2 מנות, 1 מעט גדול יותר מאשר אחרים. בעזרת מערוך מקומח קלות מרדדים כל חלק בצק לעיגול בעובי של כ -1 / 8 אינץ'. שוב, חלק 1 יהיה גדול יותר מאשר אחרים.
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
שוברים את השוקולד לחתיכות קטנות.
מניחים את השוקולד בקערה עם דלעת מקורר, ואת קונדיטורים פודינג. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מניחים 1 כף מהתערובת במרווחי זמן קבועים (במרחק של כ -2 סנטימטרים זה מזה) על סיבוב הבצק הקטן יותר. בעזרת מברשת מאפה מברישים את אותו המאפה בביצה הטרופה, מכסים את כל המאפה שנותר חשוף בתערובת הדלעת.
הניחו את המאפה השני עגול על גבי הראשון והשתמשו באצבעותיכם כדי לכווץ ולאטום את הקצוות. בעזרת חותך עוגיות קטן ועגול (רצוי כזה מסולסל), חותכים סביב תלוליות המילויים ליצירת טארטים מלאים בודדים. השתמש שוב באצבעותיך כדי לאטום קלות כל טארט בודד.
מברישים את צמרות הטארטות בתערובת הביצים הטרופה.
אופים על דף עוגיות בתנור שחומם מראש עד להזהבה, בערך 15 עד 20 דקות. כאשר המאפים מבושלים ומקוררים, מכסים אותם בסוכר ממתקים.