קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שדיה של בתולה (עוגות פודינג פירות מסוכרים): סני די ורגין

שדיה של בתולה (עוגות פודינג פירות מסוכרים): סני די ורגין
שדיה של בתולה (עוגות פודינג פירות מסוכרים): סני די ורגין דורש מסביב 4 שעות ו -15 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 11 גרם חלבון, 32 גרם שומן, ובסך הכל של 672 קלוריות. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.09 דולר למנה. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם שוקולד חצי מתוק, גרידת לימון, דלעת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 36%. הציון הזה די גרוע. נסו פודינג פירות, איך להכין פודינג פירות / פירות ים, שייק בליני פטל-ריבס עם אוכמניות (בתולה ... או לא כל כך בתולה) (וידאו), ו עוגות פודינג (מתכונים דומים).

הוראות

1
להכנת הפודינג: שלבו את החלב, 6 כפות הסוכר והווניל בסיר בינוני על אש בינונית. מערבבים ומביאים לאט לרתיחה. הקימו אמבט קרח בקרבת מקום. בעוד החלב מגיע לרתיחה, להכות את החלמונים ואת הסוכר הנותר בקערה קטנה. ממשיכים להקציף עד שהתערובת מסמיכה והצבע מתבהר. מקפלים בהדרגה את הקמח.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מקציפים כל הזמן, מוסיפים לקערה כמה טיפות מהחלב הרותח.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את כל תערובת הביצים לסיר עם גרידת הלימון, מנמיכים את האש לנמוכה, ובהקצפה מתמדת מבשלים עד שהתערובת מסמיכה, בערך 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מסירים מהאש ומצננים באמבט הקרח.
מרכיבים שתצטרך
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
5
להכנת הטארטות: בקערה בינונית מערבבים יחד את החלב, הקמח, הסוכר והחמאה עד לאיחוד טוב. התערובת תיצור בצק חלק ונוזל. יתכן שתצטרך להוסיף עוד מעט חלב, כפית בכל פעם. טופס הבצק לכדור ולתת לו לנוח, מכוסה, במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
בינתיים, בסיר בינוני, מחממים את שמן הזית עד שהוא חם אך לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
7
מוסיפים את קוביות הדלעת ומבשלים על אש בינונית, תוך ערבוב מתמיד, עד שהם רכים, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
8
מסירים מהאש ומניחים להתקרר.
9
בעזרת סכין חדה, לחתוך את הבצק לתוך 2 מנות, 1 מעט גדול יותר מאשר אחרים. בעזרת מערוך מקומח קלות מרדדים כל חלק בצק לעיגול בעובי של כ -1 / 8 אינץ'. שוב, חלק 1 יהיה גדול יותר מאשר אחרים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
10
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
11
שוברים את השוקולד לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
12
מניחים את השוקולד בקערה עם דלעת מקורר, ואת קונדיטורים פודינג. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
מניחים 1 כף מהתערובת במרווחי זמן קבועים (במרחק של כ -2 סנטימטרים זה מזה) על סיבוב הבצק הקטן יותר. בעזרת מברשת מאפה מברישים את אותו המאפה בביצה הטרופה, מכסים את כל המאפה שנותר חשוף בתערובת הדלעת.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
14
הניחו את המאפה השני עגול על גבי הראשון והשתמשו באצבעותיכם כדי לכווץ ולאטום את הקצוות. בעזרת חותך עוגיות קטן ועגול (רצוי כזה מסולסל), חותכים סביב תלוליות המילויים ליצירת טארטים מלאים בודדים. השתמש שוב באצבעותיך כדי לאטום קלות כל טארט בודד.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
ציוד שתשתמש בו
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
15
מברישים את צמרות הטארטות בתערובת הביצים הטרופה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
16
אופים על דף עוגיות בתנור שחומם מראש עד להזהבה, בערך 15 עד 20 דקות. כאשר המאפים מבושלים ומקוררים, מכסים אותם בסוכר ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman