קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות99
מגזין

שום ועוף מצופה אגוז

שום ועוף מצופה אגוז
אם יש לך כרישה, שום, תרד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 96%. נסו שום ועוף מצופה אגוז, עוף מצופה אגוז, ו חזה עוף מצופה אגוז (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
אופים את השום בתבנית אפייה קטנה במשך 1 שעה, או עד רך וריחני.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
3
חותכים את ראשי השום במחצית לרוחב, לסחוט את כל עיסת, ושמורה. אתה צריך לקבל 1 כוס שום קלוי.
מרכיבים שתצטרך
שום קלוישום קלוי
שוםשום
4
מחית את עיסת השום בבלנדר עד חלקה, ולהוסיף את החמאה ועשבי תיבול. תהליך רק עד חלקה, ואז מערבבים את פירורי הלחם ואגוזי מלך. שמור.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
אגוזי מלךאגוזי מלך
חמאהחמאה
שוםשום
עשבי תיבולעשבי תיבול
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
5
מביאים סיר קטן של מים לרתיחה מתגלגלת ומוסיפים קמצוץ של מלח. בלאנש את טבעות הכרישה כדקה אחת. הם צריכים להיות עדינים, אבל עדיין יש קצת לנשוך. הלם באמבט מי קרח, ניקוז ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
כרישהכרישה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
6
מערבולת כמות קטנה של שמן זית במחבת תחתית כבדה ומסדרים את כרוב הניצנים בצד המחבת לחתוך למטה. מבשלים מעל חום גבוה בינוני עד כרוב ניצנים הם caramelized. מתבלים במלח ובפלפל, ומבשלים עד לעדינות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ניצניםכרוב ניצנים
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
הוסף את טבעות הכרישה ולהניח בצד. זה אידיאלי כי כרוב ניצנים להחזיק את הצורה שלהם.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ניצניםכרוב ניצנים
כרישהכרישה
8
במחבת אחרת, חם 1 כף חמאה ללא מלח, מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד רך, מוסיפים את התרד ומבשלים רק עד נבול. מתבלים במלח ופלפל ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח
שאלותשאלות
תרדתרד
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
במערבולת מחבת חסינת תנור כבדה שמספיקה בדיוק מספיק שמן זית כדי לכסות את תחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
10
מניחים את חזה העוף במחבת, צד העור למטה ומבשלים עד העור הוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
מניחים את המחבת בתנור ואופים במשך כ 10 דקות, או עד המיצים לרוץ ברור כאשר דקר עם קצה סכין. אין צורך להפוך את העוף, לבשל את השדיים עם צד העור למטה כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סכיןסכין
מחבתמחבת
12
כאשר העוף מבושל באופן מלא, להסיר מהתנור למחבת גיליון, צד העור למעלה. מעיל כל שד עם קרום אגוז חמאת השום ומניח תחת המטאטא עד הציפוי הופך חום זהוב פריך.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
חמאהחמאה
שוםשום
אגוזי מלךאגוזי מלך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
13
הסר מן broiler ולשמור חם.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
14
כדי לשרת: להפיץ את התרד באופן שווה בין הצלחות, הצבת אותו במרכז.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
15
מפזרים את טבעות הכרישה ואת כרוב הניצנים סביב החלק החיצוני של התרד, ולאחר מכן מפזרים את זרעי הרימון מעל.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימוןזרעי רימון
כרוב ניצניםכרוב ניצנים
תרדתרד
כרישהכרישה
16
מניחים שד אחד על גבי התרד ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד